De Pannenkoek Enschede

Dinerbon Enschede De Pannenkoek Enschede
Adres
Korte Haaksbergerstraat 11
7511 JV Enschede
Telefoon
053 203 2012
Dinerbon Enschede De Pannenkoek Enschede
Dinerbon Enschede De Pannenkoek Enschede

Bent u op zoek naar een leuke bestedingsmogelijkheid van uw dinerbon bij een pannenkoeken restaurant? Dan bent u vanaf nu van harte welkom om pannenkoeken te komen eten bij restaurant De Pannenkoek in Enschede. Dit gezellig pannenkoeken restaurant is gevestigd aan de Korte Haaksbergerstraat en is door de ligging in het centrum van Enschede de perfecte plek om tussen de middag of ’s avonds met uw dinercheque pannenkoeken te gaan eten met vrienden of familie. Binnen in het restaurant is het gemoedelijk, maar is er wel veel ruimte waardoor u geen last zult hebben van andere gasten. Met mooi weer zit u gezellig op het terras aan de voorzijde van het pand.

Bij De Pannenkoek in Enschede worden niet zomaar pannenkoeken gebakken. De meel mixen voor de pannenkoeken zijn namelijk afkomstig van Molenaar Bastiaan Bökkers, die zich heeft gespecialiseerd in de productie van ambachtelijke mixen. U kunt daarom bij restaurant De Pannenkoek de lekkerste ambachtelijke pannenkoeken met een unieke smaak en kwaliteit verwachten. Vakmanschap, ambachtelijkheid en kwalitatief hoogstaande ingrediënten staan bij De Pannenkoek hoog in het vaandel. Het is daarom ook niet voor niets dat het restaurant in 2015 de winnaar is geworden van het NK pannenkoeken vakken voor de provincie Overijssel!

Heeft u wel zin in een lekkere, ambachtelijke pannenkoek? Kom dan vooral langs bij De Pannenkoek in Enschede. U kunt uiteraard met uw dinercheque betalen, dus vergeet deze vooral niet mee te nemen wanneer u het pannenkoekenrestaurant bezoekt.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10