De Twentse Es

Dinerbon Enschede De Twentse Es
Adres
Keppelerdijk 200
7534 PA Enschede
Telefoon
053 - 4612200
Dinerbon Enschede De Twentse Es
Dinerbon Enschede De Twentse Es

Restaurant de Twentse Es hoort bij Stadscamping de Twentse Es. Deze prachtige camping ligt aan de ene kant in het groen en aan de andere kant aan de rand van Enschede. Daarom is dit de perfecte plek om zowel te combineren met een mooie fietstocht of wandeling door de natuur als een winkeldagje in Enschede. De Twentse Es wil u ultiem verwennen op die avonden dat u geen zin heeft om te koken. U kunt dan plaatsnemen in het sfeervolle restaurant met plek voor zo’n 60 personen of op het mooie terras. Én u neemt natuurlijk uw Dinerbon met u mee!

Wij serveren heerlijke koude en warme vlees- en visgerechten. En ook voor de vegetariër is er heel wat te kiezen. U kunt uw maaltijd afsluiten met een heerlijk dessert. Hoewel onze menukaart regelmatig wisselt, kunt u altijd om uw favoriete gerecht van de vorige kaart vragen. Ons restaurant is gespecialiseerd in steaks. Elke dag laten wij vers vlees bezorgen door de ambachtelijke slager De Hoeve uit St. Isodorushoeve. Hier wordt door de slager eigen vee gehouden en afgemest tot de beste kwaliteit vlees. Ook onze groenten en fruit worden elke dag vers geleverd.

In de zomer kunt u elke zaterdag bij ons restaurant barbecueën vanaf 17.00 tot 20.00. Een barbecue menu bestaat uit een bord met 3 soorten vlees, stokbrood met sausjes, salade en groentes. En dat voor maar €12,-.

Wij hopen dat wij u snel eens zien verschijnen voor een onvergetelijk lekker en gezellig avondje uit. Waar u met uw Dinercheque van kan genieten!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10