Delifrance Enschede

Dinerbon Enschede Delifrance Enschede
Adres
Haverstraatpassage 7
7511ET Enschede
Telefoon
053 4318039
Dinerbon Enschede Delifrance Enschede
Dinerbon Enschede Delifrance Enschede
Dinerbon Enschede Delifrance Enschede

Ga met uw dinerbon naar Enschede, want hier vindt u aan de Haverstraatpassage de leukste Delifrance van Nederland: Delifrance Enschede! Deze delifrance is modern ingericht met verschillende kleuren. Er is gewerkt met roze/rood, bruin en zwart en andere lichte kleuren. Door deze combinatie kleuren ontstaat er een frisse sfeer in het restaurant. Bij Delifrance Enschede heerst er altijd een fijne ambiance. Dit komt mede door het gezellige en leuke personeel dat er werkt. Zij helpen u namelijk graag en gaan altijd vriendelijk te werk. Het is een Delifrance die jong en oud graag welkom heet. U kunt dus gerust langskomen met wie u wilt!

In de keuken worden verschillende heerlijke maaltijden bereid. U kunt heerlijke oud Hollandse kaas of een luxe salade eten. Ook zijn er vers afgebakken Franse baguettes en andere broodsoorten, zoals croissants en bucherons. Al deze broodjes worden belegt met allerhande verse belegsoorten. De broodjes zijn van goede kwaliteit. U kunt dus echt genieten van elke hap! Bij Delifrance Enschede vinden zij het belangrijk dat u tevreden bent, want bent u tevreden dan is Delifrance Enschede dat ook. U kunt veel verwachten voor uw dinercheque, want naast lekker eten heeft Delifrance Enschede ook heerlijk drinken voor u klaar staan. U heeft genoeg keuze waardoor u lekkere combinaties tussen gerecht en drank kunt maken. Dit geldt voor zowel jong als oud!

Voor een goede maaltijd bent u bij Delifrance Enschede aan het juiste adres. Vergeet zeker uw dinercheque of dinerbon niet te verzilveren!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10