Eetcafe Atrium

Dinerbon Enschede Eetcafe Atrium
Adres
Stadsgravenstraat 47
7511EP Enschede
Telefoon
053 430 0967
Dinerbon Enschede Eetcafe Atrium
Dinerbon Enschede Eetcafe Atrium

Bent u op zoek naar een leuke bestedingsmogelijkheid voor uw dinerbon in de stad Enschede, en dan het liefst in een laagdrempelig maar bovenal gezellig eetcafé? Dan bent u bij eetcafé Atrium aan de Stadsgravenstraat 47 helemaal aan het juiste adres. Eetcafé  Atrium bevindt zich midden in het hart van de stad en een bezoek aan deze gezellige eetgelegenheid met uw dinercheque is dan ook perfect te combineren met een andere activiteit in de stad, zoals winkelen in het mooie stadscentrum of cultuur snuiven in de binnenstad. Bij eetcafé Atrium heeft u meerdere plekken waar u leuk kunt zitten. Binnen in het café zit u heerlijk warm en kunt u genieten van de sfeer van een echt bruin café. Is het mooi weer? Dan kunt u plaatsnemen in de rustige afgeschermde tuin of juist aan de voorzijde van het pand aan een van de gezellige tafeltjes!

Op de kaart van eetcafé Atrium staan traditionele eetcafé gerechten, die door de kok in de keuken extra lekker worden bereid. U kunt met uw dinerbon onder andere een eendenborst bestellen met honing-tijm jus en stroop van aceto. Ook kunt u kiezen voor een pulled pork burger met sla, ui, tomaat, komkommer, barbecuesaus en huisgemaakte friet. Op het menu staan ook enkele vegetarische gerechten, waaronder een camembert uit de oven met brood, groenten, huisgemaakte friet en rauwkost en een groene curry met rijst, naan, pompoen, paprika, champignons en rauwkost.

Kom zelf de gezelligheid ervaren en de lekkere gerechten proeven en breng met uw dinercheque snel een bezoek aan dit leuke eetcafé in het centrum van Enschede.

 

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10