Restaurant Moods

Dinerbon Enschede Restaurant Moods
Adres
Oude Deldenerweg 203
7548 PM Enschede
Telefoon
+31 (0)534 283 005

Midden in Twente – op het mooie resort Sandton Bad Boekelo – ligt Restaurant Moods. Op deze prachtige locatie kunt u komen genieten van de culinaire creaties van chef-kok Henry Hol en zijn team. Het menu bij Moods wisselt regelmatig en biedt zowel streekgerechten als internationale klassiekers. Dagelijks vindt u bij Moods een ander driegangen ‘Chef’s menu’, waar u voor maar €29,50 van kunt genieten. Dit menu bestaat altijd uit voortreffelijke culinaire toppers die door onze chef zorgvuldig bij elkaar zijn gezocht. Op onze wijnkaart vindt u heerlijke bijpassende wijnen, waarover wij u graag adviseren. Wij bieden mooie internationale wijnen tegen eerlijke prijzen, zodat er altijd een wijn bij zit die bij uw persoonlijke smaak past. U bent met uw Dinerbon bij Moods meer dan welkom.

 

In de zomer heeft ons prachtige terras een fantastisch uitzicht op de tuin en vijver die het resort omringen. In deze maanden serveren wij op dinsdag en vrijdag een uitgebreid dinerbuffet, in plaats van een á la carte diner. Op dinsdag kunt u bij ons ook genieten van een heerlijke barbecue. Vrijdag kunt u het echte Twente ervaren bij ons heerlijke dinerbuffet met live cooking. Dit is inclusief dessertbuffet. 

 

Restaurant Moods is uitermate geschikt voor een heerlijk uitgebreid diner. Als u het fijn vindt om op een prachtige locatie rustig te tafelen en te genieten van de mooie en rustgevende natuur, dan bent u hier aan het juiste adres. Ook voor een heerlijke kop koffie kunt u hier terecht. U ziet; bij Moods kunt u uw dinercheque uitstekend besteden!

Diner Cadeau wordt beoordeeld met een
8.8/10
96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
2,407 reviews