Restaurant Steakhouse Goodys

Dinerbon Enschede Restaurant Steakhouse Goodys
Adres
Marktstraat 2
7511 GD Enschede
Telefoon
053-4361006
Dinerbon Enschede Restaurant Steakhouse Goodys
Dinerbon Enschede Restaurant Steakhouse Goodys
Dinerbon Enschede Restaurant Steakhouse Goodys

Bent u een echte vleesliefhebber en bent u op zoek naar een goed steakrestaurant waar u met uw dinerbon kunt gaan eten in Enschede? Dan bent u bij restaurant Steakhouse Goodys aan het juiste adres! Dit gezellige en kwalitatief hoogstaande steakrestaurant aan de Marktstraat 2 heet u van harte welkom met uw dinercheque voor de lekkerste vleesgerechten van de omgeving. Dit restaurant Steakhouse Goodys opende zijn deuren in 2005 en de chefs bereiden sindsdien met veel plezier iedere avond weer de lekkerste steaks, spareribs en andere heerlijkheden voor de échte carnivoor. Een goede maaltijd bij Goodys met uw dinercheque vormt de ideale basis voor het verkennen van het nachtleven van Enschede, maar ook als afsluiter van een lange en vermoeiende dag zit u bij dit restaurant goed op uw plek.

Op het menu staan vele heerlijke vleesgerechten. De porties zijn ruim en dat alles voor een zeer schappelijke prijs! Voor 12,75 geniet u met uw dinerbon al van een heerlijke Bob’s Big Boy hamburger met heerlijke gebakken uien en Goody’s saus. Op het menu staan verder BBQ ribs XXL, dit zijn gemarineerde spareribs uit de oven die worden geserveerd met bbq-saus. Ook de goede oude steak is uiteraard van de partij. Sinatra sirloin steak, Marlon Brando beef steak, Lamb tenderloin, T-bone steak en nog veel meer! Voor de steakliefhebber zit er altijd wel de perfecte steak tussen dit ruime aanbod.

Kom snel langs om zelf te proeven van al dit lekkers en vergeet niet om uw dinercheque mee te nemen bij uw bezoek aan restaurant Steakhouse Goodys!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10