Restaurant Thessaloniki

Dinerbon Enschede Restaurant Thessaloniki
Adres
Langestraat 52
7511HC Enschede
Telefoon
053 4319320
Dinerbon Enschede Restaurant Thessaloniki
Dinerbon Enschede Restaurant Thessaloniki
Dinerbon Enschede Restaurant Thessaloniki

In Enschede aan de Langestraat staat het Griekse specialiteiten restaurant Thessaloniki. Wij hebben in ons restaurant een prachtig Grieks interieur aangebracht. Zo is er gewerkt met blauwe en gouden kleuren en zijn er rieten tafels en stoelen. Ook is er veel groen aangebracht met planten in het restaurant. U zult niet alleen genieten van het Griekse eten, maar ook van de Griekse omgeving! Wij ontvangen nu ook graag uw dinercheque in ons restaurant! Onze bediening zal u met de Griekse gastvrijheid helpen.

In de keuken van Thessaloniki worden de ingrediënten op een traditionele Griekse wijze bereid en geserveerd met Ouzo. Deze nationale drank van Griekenland mag natuurlijk niet vergeten worden! Voor uw dinerbon mag u gerechten verwachten die van goede kwaliteit zijn. Onder andere feta, calamaria (inktvis), olijfolie en olijven zijn bekende ingrediënt uit Griekenland. Deze ingrediënten zult u daarom ook zeker terug zien komen op de meukaart. Een aantal gerechten die u kunt krijgen bij restaurant Thessaloniki zijn: dagschotel bifteki, taramosa, dolmadakia, ouzo pikilia, keftedes, tiropita, saganaki, salangaria, garides, tomata, calamaris, midia tiganita, en nog veel meer van dit soort heerlijke Griekse gerechten. De Griekse keuken is de meest gezonde en gevarieerde  van de wereld, dat zullen wij u ook zeker laten zien!

Op maandag is restaurant Thessaloniki gesloten, maar van dinsdag tot en met zondag is het restaurant geopend van 16:00 uur tot 22:00 uur. Bij restaurant Thessaloniki krijgt u waar voor uw geld! Kom dus gerust eens langs op een van onze geopende dagen met uw dinercheque of dinerbon!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10