Savenije

Dinerbon Enschede Savenije
Adres
Dorpsstraat 149-151
7524 CN Enschede
Telefoon
053 4336644
Dinerbon Enschede Savenije
Dinerbon Enschede Savenije
Dinerbon Enschede Savenije

Toe aan een culinair avondje uit? Savenije aan de Dorpstraat in Enschede is dan de ideale plek voor jou. Dit heerlijke restaurant biedt een geweldig lunch en diner menu. Geniet van rijke smaken en een fijne plek om te dineren in Enschede. Je kunt jouw dinerbon verzilveren bij dit establishment.

Een luxe gevoel

Savenije biedt het gevoel van luxe. Wanneer je het restaurant binnenkomt, waan je je in een prachtig restaurant met een fijne sfeer. Het interieur is niet alleen smaakvol, maar ook erg comfortabel. Geniet van fijne stoelen, een relaxte sfeer en een heerlijk avondje uit. In de zomermaanden kun je het luxe interieur verruilen voor het terras. Dineer heerlijk in de buitenlucht of schuif aan voor een hapje en een drankje in de namiddag.

À la carte

Savenije heeft een uitgebreid menukaart met heerlijke en verrassende gerechten. Je kunt altijd klassiekers zoals de vangst van de dag bestellen, maar je ook laten verrassen door unieke gerechten. Er wordt geflirt met verschillende wereldkeukens waardoor er altijd iets lekkers voor jou opstaat. Ook aan de wensen van vegetariërs en mensen met een voedselallergie wordt gedacht. Stel de bediening op de hoogte van jouw dieetwensen en er wordt altijd aan gedacht. Zo is iedereen hier welkom om een heerlijke culinaire avond te beleven.

Menu's

Naast de optie om à la carte te bestellen, kun je bij Savenije in Enschede ook altijd een leuk menu bestellen. Dit zijn menu's waarbij je kunt kiezen uit een voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht voor een vaste prijs. Je hebt een compacte keuze, maar kunt altijd wel zelf bepalen wat je wilt eten. Dit menu wordt met regelmaat aangepast, zodat je hier telkens weer kunt genieten van de heerlijkste menu's.

Heb jij thuis nog een dinercheque liggen die je wilt verzilveren? Vergeet deze dan niet mee te nemen wanneer je uit eten gaan in Enschede. Bij Savenije kun je jouw bon verzilveren en genieten van een heerlijk menu. Ook ben je natuurlijk van harte welkom om overdag langs te komen voor een lunch, hapje en drankje of koffie met gebak.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10