Toscana

Dinerbon Enschede Toscana
Adres
Pijpenstraat 20
7511 GM Enschede
Telefoon
053 - 4303078
Dinerbon Enschede Toscana
Dinerbon Enschede Toscana
Dinerbon Enschede Toscana

Ristorante Toscana is gelegen in het hart van Enschede op een goede locatie om uw bezoek te combineren met bijvoorbeeld een dagje shoppen of sightseeing. Al jaren is het restaurant in Enschede een begrip voor de liefhebbers van echt Italiaans eten. U kunt hier met uw Dinerbon komen genieten van de eigentijdse keuken gebaseerd op Italiaanse tradities die u nog nergens zo puur proefde.

Op onze kaart vindt u een uitgebreide keuze aan zowel vlees- en visgerechten als vegetarische gerechten. U kunt gaan voor een uitgebreid a la carte driegangendiner of voor een ambachtelijke pizza of pasta. Ook staan wij bekend om onze risotto. Voor de kinderen hebben wij speciale kindergerechten, zodat u met het hele gezin bij ons kunt dineren. Er is een speciale speelhoek en zijn er kleurplaten aanwezig.

De meeste ingrediënten die gebruikt worden in onze keuken worden rechtstreeks geïmporteerd vanuit diverse streken in Italië. Wij willen u de beste kwaliteit eten en drinken bieden voor een vriendelijke prijs. Gastvrijheid en service staan bij ons voorop en dit merkt u aan onze professionele bediening. Zij weten precies hoe zij het u naar uw zin kunnen maken. Mede daarom is Toscana zeer populair in Enschede en omgeving.

Wilt u genieten van echt Italiaans eten middenin Enschede? Heerlijk comfortabel dineren in een trendy restaurant met een unieke keuken? Op warme dagen plaatsnemen op een comfortabel terras? Kom dan eens met uw Dinercheque bij ons langs. Wij kijken uit naar uw bezoek en staan met ons hele team klaar om u gastvrij te ontvangen voor het diner. 

Diner Cadeau wordt beoordeeld met een
8.8/10
96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
2,407 reviews