Het Rheins

Dinerbon Enter Het Rheins
Adres
Reintszijweg 1b
7468 SL Enter
Telefoon
0547 - 383531
Dinerbon Enter Het Rheins
Dinerbon Enter Het Rheins
Dinerbon Enter Het Rheins

Gebruik uw dinerbon voor een heerlijk diner bij Restaurant Het Rheins! Dit restaurant is al jaren bekend als hét familierestaurant van Enter en heeft maar liefst 65 zitplaatsen. Bij ons. Het interieur van het restaurant heeft een gemoedelijke en warme sfeer vanwege de vele eikenhout elementen en de muren van natuursteen. Ook hebben wij een sfeerhaard, die, what’s in a name, de sfeer nog wat beter maakt. Bij Het Rheins zijn jong en oud op ieder moment van de dag van harte welkom met hun dinerbon voor een lekkere lunch, goed diner of voor een kop koffie met een stuk appel of cranberry gebak. Al het gebak wordt aan de hand van grootmoeders recept vers voor u klaargemaakt. Ook kunt u bij Het Rheins in de weilanden van Twente genieten van één van de vele speciaalbieren of een goed glas wijn.

Op de menukaart van Restaurant Het Rheins staan heerlijke en bovendien eerlijke gerechten, waarvan de producten meestal uit eigen streek komen. Wij werken dan ook graag met seizoensgebonden producten, omdat die het meest vers en het lekkerst zijn op dat moment. De gerechten op de menukaart wisselen daarom om de twee maanden, zodat u bij elk bezoek weer kunt genieten van een uniek aanbod aan verrassende maaltijden!

Het keukenteam en de bediening van Restaurant Het Rheins hopen u snel welkom te mogen heten in hun warme restaurant en zullen er alles aan doen om u een onvergetelijke avond uit te bezorgen! Neem daarom uw dinercheque in de hand en ga het zelf beleven bij Het Rheins!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10