Steakhouse La Pampa

Dinerbon Geesteren Steakhouse La Pampa
Adres
Oude Nettelhorsterweg 8
7274 ET Geesteren
Telefoon
0545 273 339
Dinerbon Geesteren Steakhouse La Pampa
Dinerbon Geesteren Steakhouse La Pampa

Let op! U kunt de Diner Cadeau bij dit restaurant niet gebruiken voor afhaal

Steakhouse La Pampa aan de Oude Nettelhorsterweg 8 in Geesteren is een sfeervol restaurant met een inrichting die je aan alle kanten doet herinneren aan het feit dat rund het hoofdgerecht op de menukaart is. Tijdens het nuttigen van je diner zit je namelijk op stoelen of banken die van rundleer zijn gemaakt en ook veel van de wanddecoraties hebben met runderen te maken. De naam La Pampa verwijst naar de uitgestrekte glooiende grasvelden in de gelijknamige Argentijnse provincie waar gaucho’s, de Zuid-Amerikaanse variant op cowboys, elke dag weer druk in de weer zijn met het beheren van hun vee. Met een beetje fantasie kunt u zelfs de overeenkomst tussen de Argentijnse velden en die rondom het steakhouse bespeuren.

La Pampa opende in september 2015 voor het eerst haar deuren en is sindsdien in en om Geesteren en Borculo een geliefde locatie geworden voor een ieder die tijdens het diner een goed stuk vlees geserveerd wil krijgen. Bent u in het bezit van een dinerbon of dinercheque dan kunt u die onder andere benutten voor het laten serveren van zowel voor- hoofd- als nagerechten. Voor wat betreft het hoofdgerecht biedt de kaart u vanzelfsprekend een groot aanbod aan rundvleesvarianten. Maar ook als rundvlees niet uw favoriete vleesgerecht is kan La Pampa uw smaakpapillen optimaal verwennen. U kunt namelijk ook kiezen uit diverse kip-, varkens-, lams- en visgerechten. Bij goed weer is het zelfs mogelijk om met uw tafelgenoten buiten op de veranda plaats te nemen.

Steakhouse La Pampa is ook een ideaal restaurant voor gezinnen met kinderen. De kaart van het steakhouse bevat namelijk een aantal verschillende kindermenu’s die compleet worden gemaakt met friet en appelmoes. Daarnaast beschikt het restaurant achter in de zaak over een speciaal kindergedeelte met een speelhoek waar de kleine cowboys en cowgirls zich kunnen gaan vermaken als blijkt dat ze aan tafel ongedurig worden. Ook buiten biedt het steakhouse volop pret voor kinderen, want daar bevindt zich een speeltuin.

Is het tijd geworden om het steakhouse na een heerlijke smulpartij te verlaten? Zorg er dan voor dat u uw dinerbon of dinercheque bij de hand hebt om correct en snel af te kunnen rekenen.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10