Cafe Restaurant De Sloothaak

Dinerbon Giethoorn Cafe Restaurant De Sloothaak
Adres
Binnenpad 141
8355 BW Giethoorn
Telefoon
0521-361888
Dinerbon Giethoorn Cafe Restaurant De Sloothaak

Midden in het oude centrum van Giethoorn is Café Restaurant De Sloothaak gevestigd. Giethoorn is een populaire toeristische trekpleister, dat ook wel ‘Het Venetië van het Noorden’ wordt genoemd. Dit unieke waterdorp is zeer geschikt voor een dagje uit. Geniet van een prachtige rondvaart en kom daarna een hapje eten bij Café Restaurant De Sloothaak. U kunt hier namelijk ook uw Dinerbon besteden! Het restaurant maakt onderdeel uit van een camping en vakantiepark, maar u hoeft hier niet te verblijven om een hapje en een drankje te bestellen.

Zowel bezoekers als buurtbewoners zijn het hele jaar door welkom voor een kopje koffie, lekker broodje of een uitgebreid diner. Neem dan ook uw Dinerbon mee! Ieder seizoen staan er andere gerechten op het menu, waarbij vooral gebruik gemaakt wordt van puur Hollandse ingrediënten. Op de dinerkaart vindt u onder andere varkenshaasmedaillons met sherry-pepersaus en gepocheerde vis van de dag met parelgort. De vegetariër krijgt een heerlijke groentepastei met pompoensalade. Het is ook leuk om uw Dinercheque te besteden aan een speciaal arrangement. Zo hebben ze onder andere een Diner Voor Twee, Buiten Barbecueën en zelfs een Mannenmenu. Dit laatste is vooral geschikt voor de echte carnivoor, want het hoofdgerecht is een trio van jersey stier.

Café Restaurant De Sloothaak is niet met de auto bereikbaar. Dit zou normaal gesproken onhandig zijn, maar dit is juist de charme van Giethoorn. Bij De Sloothaak kunt u buiten de toeristendrukte genieten van de natuur, de gezelligheid en natuurlijk een heerlijke maaltijd. Ook u bent met uw Dinercheque van harte welkom!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10