De Rietstulp

Dinerbon Giethoorn De Rietstulp
Adres
Dominee T.O. Hylkemaweg 15
8355 CE Giethoorn
Telefoon
0521 - 361833
Dinerbon Giethoorn De Rietstulp
Dinerbon Giethoorn De Rietstulp
Dinerbon Giethoorn De Rietstulp

Restaurant De Rietstulp is een sfeervol en gezellig restaurant gelegen aan de Hylkemaweg en de Cornelisgracht op ongeveer 300 meter van de historische dorpskern van Giethoorn. De keuken van dit prachtige restaurant biedt diverse culinaire mogelijkheden voor elke portemonnee, met de zekerheid van goede kwaliteit en gastvrije bediening. Uw Diner Cadeau Dinerbon is hier zeker goed besteed. Waag dus de gok en kom gezellig bij ons langs!

U kunt bij ons terecht voor bijzonder ontbijt, een overheerlijke lunch, een à la carte diner, een buffet of een heerlijke zomerse barbecue. Ook voor een High Tea of een brunch bent u bij ons precies aan het juiste adres. Hiernaast bieden wij nog een aantal bijzonderheden zoals een High Beer, waarbij u verschillende speciaalbieren kunt proeven met warme en koude hapjes. Ook is het mogelijk bij ons met een grote groep te privé dineren of verschillende kookworkshops te volgen.

Onze kaarten zijn zeer gevarieerd zodat er bij De Rietstulp voor ieder wat naar wens te vinden is. Met de lunch serveren wij zowel royale lunchsalades, als een traditionele uiensoep met brood en boter of een heerlijke uitsmijter. Op onze dinerkaart is het mogelijk een uitgebreid menu samen te stellen of te bestellen uit onze ‘plates’. Voor de kinderen hebben wij speciale gerechten.

Kom in het historische Giethoorn genieten van een heerlijke maaltijd. Laat u door ons team in de watten worden gelegd. Voor elke gelegenheid en elk gezelschap is De Rietstulp de juiste locatie. Wij accepteren ook uw dinercheque graag en verwelkomen u alvast van harte!

 

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10