De Witte Eend

Dinerbon Giethoorn De Witte Eend
Adres
Kerkweg 35
8355 BJ Giethoorn
Telefoon
0521 851 601
Dinerbon Giethoorn De Witte Eend

Het dorpje Giethoorn in de kop van Overijssel, wordt ook wel het Venetië van het noorden genoemd. In dit dorp loop je niet over straten, maar vaar je door de de waterstraten met een bootje. Giethoorn is dan ook een uitstekende plek voor een dagje uit, om te genieten van het authentieke Giethoorn, de rond omliggende natuur en natuurlijk om lekker te varen of te zeilen over het vele water dat Giethoorn rijk is. Neem wel je Dinerbon mee, want als je na een drukke dag varen honger krijgt kun je terecht bij gastrobar De Witte Eend.

In het centrum van Giethoorn

Gastrobar De Witte Eend is gevestigd in het centrum van het waterrijke Giethoorn. Hier kun je je boot aanleggen en in een relaxte sfeer lunchen of dineren. De Witte Eend is gevestigd in een oude boerderij die modern is ingericht, maar waar je toch geniet van de authentieke sfeer. Bij mooi weer kun je plaatsnemen om het terras en volop ontspannen van het uitzicht over het water. Je kunt bij de Witte Eend met je Dinercheque terecht voor een lunch en 's avonds kun je terugkomen voor een heerlijk diner.

De lunch bij De Witte Eend

Je kunt met je Dinerbon heerlijk lunchen bij De Witte Eend. Als je je boot hebt aangemeerd vlei je je neer op het terras of in het restaurant en heb je de keuze uit diverse soorten tosti's of broodjes. Het brood dat De Witte Eend serveert is altijd gezond, want dit is Wallander brood. Heb je misschien zin in een broodje hamburger of juist een salade? Dit kan ook. Een pauze met een drankje en een bittergarnituur is ook mogelijk.

Het diner bij De Witte Eend

Voor het diner worden alle gerechten geserveerd in het formaat van een tussengerecht. Dit zijn niet te grote gerechten, zodat je meerdere gerechten kunt bestellen. Alle gerechten kosten € 10,- per stuk. Dit stelt je in staat om met je Dinercheque om zowel een lamsgerecht als een kipgerecht te bestellen. Daarbij kun je telkens een salade als bijgerecht nemen en je sluit je diner af met een heerlijk dessert.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10