Eetcafé Giethoorn - Burgers & Grill

Dinerbon Giethoorn Eetcafé Giethoorn - Burgers & Grill
Adres
Binnenpad 49
8355 BR Giethoorn
Telefoon
0521 712422
Dinerbon Giethoorn Eetcafé Giethoorn - Burgers & Grill
Dinerbon Giethoorn Eetcafé Giethoorn - Burgers & Grill

Sfeervol genieten, dat doet u bij Eetcafé Giethoorn in Giethoorn. Een eetcafé gelegen in een van de mooiste en authentieke dorpen van Nederland. In dit eetcafé achter een unieke brug over de dorpsgracht, daar kunt u heerlijk genieten dankzij de gemoedelijke sfeer, de warme uitstraling en de uitstekende service. Kom langs met uw dinerbon en laat u verrassen door Eetcafé Giethoorn.

Nadat u de hele dag heeft gedobberd in de mooie pittoreske grachten van Giethoorn kunt u neerdalen in ons prachtige eetcafé. Maak uw mooie dag nog meer perfect door het af te sluiten bij Eetcafé. Bij ons kunt u heerlijk uitrusten met de meest heerlijke gerechten die zeker een glimlach op uw gezicht zullen toveren. De meest heerlijke gerechten die u kunt eten in een prachtige gemoedelijke en schilderachtige omgeving. Bij ons kunt u genieten van de meest heerlijke broodjes, pannenkoeken of een heerlijke barbecue. Kom langs met uw dinercheque en geniet van een van onze heerlijke gerechten. Vanaf ons mooie terras kunt u stappen in een mooie rondvaartboot, of u neemt zelf plaats in een van de leuke fluisterbootjes. Ontdek dit mooie waterdorp en keer dan terug voor een heerlijke maaltijd bij ons. Ook voor de kleine eters hebben we volop speelgelegenheid. Tijdens verschillende muziekfestivals weet Eetcafé Giethoorn zich om te toveren in een sfeervol muziekcafé.

Altijd al royaal willen genieten in een prachtige schilderachtige en pittoreske omgeving? Kom dan snel een keer langs bij Eetcafé Giethoorn met uw dinerbon. Wij hopen u spoedig bij ons binnen te zien lopen.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10