Grand Cafe Fanfare

Dinerbon Giethoorn Grand Cafe Fanfare
Adres
Binnenpad 68
8355 BV Giethoorn
Telefoon
0521 36 16 00
Dinerbon Giethoorn Grand Cafe Fanfare

Het Venetië van het Noorden, zo wordt Giethoorn ook wel genoemd. Het water en het land zijn in harmonie zoals dat wordt verwacht van een gebied waar de watersport van groot belang is. Maar van een hele dag op het water wordt men dorstig en hongerig. Gelukkig kunt u daarvoor altijd binnenlopen bij Grand Café Fanfare. Ook met een Dinerbon van Diner Cadeau.

Bij Fanfare is het ouderwets genieten in een modern jasje. Met een kaart die knipoogt naar het glorierijke verleden van het Grand Café kan elke gast zich thuisvoelen. Door de huiselijke sfeer van het restaurant en de gastvrijheid van het personeel is het mogelijk om u compleet op uw gemak te laten voelen. Dan smaakt het eten natuurlijk des te beter. Deze gastvrijheid is dan ook één van de pilaren waarop Fanfare rust. De twee andere pilaren de kwaliteit en smaak van het eten en de verschillende arrangementen die u regelen kunt.

De kaart lijkt op het eerste oog simpel maar zodra u beter kijkt zult u zien dat de smaken voor een complex en heerlijke maaltijd zorgen. U zult nooit ontevreden een avond afsluiten. Dat is dan ook het doel van de keuken brigade, elke gast het naar zijn zin maken. Zo ook de kinderen. Speciaal voor de kleintjes zijn er speciale menu’s samengesteld.

De arrangementen zijn talrijk bij Grand Café Fanfare. U kunt altijd kiezen uit één van de drie zalen. Het Grand Café, de Tubazaal en het Proeflokaal. Met zo’n aanbod verbaasd het u vast niet dat het Grand Café een gewilde locatie is voor vele diverse evenementen. Van trouwerijen tot recepties. Bij het Grandcafé doen ze nooit moeilijk. Kom dus snel naar het Venetië van het Noorden. Vergeet niet met een Dinercheque van Diner Cadeau te betalen.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10