Restaurant De Grachthof

Dinerbon Giethoorn Restaurant De Grachthof
Adres
Binnenpad 54
8355 BT Giethoorn
Telefoon
0521 361270
Dinerbon Giethoorn Restaurant De Grachthof
Dinerbon Giethoorn Restaurant De Grachthof

Restaurant De Grachthof is een prachtig, stijlvol restaurant gevestigd in het centrum van Giethoorn. Het beschikt over een terras aan de gracht en bootverhuur voor zowel kleine als grote groepen. De Grachthof is de beperkt plek om te genieten van alles wat het mooie Giethoorn te bieden heeft en tegelijkertijd heerlijk te lunchen en dineren. U kunt hier ook nog eens terecht met uw dinerbon of dinercheque.

Bij ons bent u gedurende de hele dag welkom. Op onze zeer uitgebreide lunch en dinerkaart is er voor ieder wat wils. Wij serveren onder andere ontbijt, luxe belegde sandwiches, verse salades, pannenkoeken en diverse proeverijen. Voor het diner hebben wij voordelig geprijsde drie of vier gangen menu’s. Naast onze heerlijke vlees- en visgerechten hebben wij ook kaasfondue en een Mexicaans pannetje. Voor de échte visliefhebbers hebben wij een aparte kaart met daarop seizoensgebonden visspecialiteiten zoals oesters, kreeft of een traditionele Hollandse mosselpan. Al onze gerechten worden bereid met eerlijke en verantwoorde producten.

Combineer uw dagje Giethoorn met een bezoek aan ons restaurant. Na een fijn dagje varen door het wereldberoemde dorp is er geen betere afsluiting mogelijk dan lekker bij ons aan de dorpsgracht. Wij hopen u snel te mogen verwelkomen. Vergeet niet uw dinerbon of dinercheque mee te nemen!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10