Restaurant Hollands Venetie

Dinerbon Giethoorn Restaurant Hollands Venetie
Adres
Beulakerweg 167
8355 AG Giethoorn
Telefoon
0521 36 1231
Dinerbon Giethoorn Restaurant Hollands Venetie
Dinerbon Giethoorn Restaurant Hollands Venetie

Restaurant Hollands Venetië is te vinden in het rustieke Giethoorn. Dit dorp staat met haar vele grachtjes en bruggen ook wel bekend als het Venetië van het noorden, waaraan het restaurant haar naam aan te danken heeft. U kunt hier ook met uw Dinerbon terecht! Midden in het hart van Giethoorn kijken de terrassen uit over het prachtige natuurgebied de Weerribben-Wieden. Ook binnen kunt u heerlijk lunch of dineren in een gemoedelijke ambiance. Kom dus gauw langs en neem gerust uw Dinercheque mee.

In Restaurant Hollands Venetië kunt u genieten van bijzondere gerechten van hoge kwaliteit. De chef-kok maakt gebruik van verse pure ingrediënten en laat zich graag inspireren door de seizoenen. De menukaart wisselt regelmatig waardoor gasten keer op keer verrast worden met bijzondere smaakcombinaties en seizoenspecialiteiten. Geniet van een uitgebreid diner met uw Dinerbon. Bestel eerst één van de heerlijke voorgerechtjes zoals de carpaccio, salade caprese of de gebakken gamba’s met knoflook. Ook de hoofdgerechten bieden voor ieder wat wils. Wat dacht u bijvoorbeeld van een Wienerschnitzel, spareribs, biefstuk of Kabeljauw Bretonne met prei, tomaten, champignons en garnalen? De vegetariërs onder ons kunnen bijvoorbeeld een huisgemaakte quiche met spinazie en kaas bestellen in ruil voor de Dinercheque.

Bent u er een dagje op uit getrokken met vrienden of familie? Kom dan gezellig met z’n allen eten bij Restaurant Hollands Venetië. Er zijn diverse opties voor groepen waaronder de Japanse grill, een zomerse barbecue, pannetjesfestival en pannenkoekenbuffet. Kijk op de website voor meer informatie.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10