Restaurant Smit Giethoorn

Dinerbon Giethoorn Restaurant Smit Giethoorn
Adres
Zuiderpad 58 en 52
8355CC Giethoorn
Telefoon
0521 361 625
Dinerbon Giethoorn Restaurant Smit Giethoorn
Dinerbon Giethoorn Restaurant Smit Giethoorn

In het mooie Giethoorn is veel te zien en te beleven. Het is natuurlijk een enorme trekpleister voor internationale toeristen, maar ook voor Nederlanders is het een prachtige plek om eens te gaan kijken en te genieten van alle pittoreske schoonheid die Giethoorn te bieden heeft. Tijdens een dagje Giethoorn wilt u natuurlijk ook graag lekker wat gaan eten. Dit kan nu met uw dinerbon bij Smit Giethoorn, een zeer fraai restaurant dat u kunt vinden aan het Zuiderpad 52. Restaurant Smit Giethoorn beschikt over een zonnig en sfeervol terras dat direct is gelegen aan de dorpsgracht van Giethoorn. Wanneer het buiten mooi weer is kunt u met uw dinercheque neerstrijken op dit terras en genieten van alle bootjes die voorbij komen varen.

Wat culinaire mogelijkheden betreft heeft u bij Smit Giethoorn meerdere opties. U kunt proeven van de heerlijke Gieterse pannenkoeken die in de keuken van het restaurant op ambachtelijke wijze worden bereid, of u maakt een keuze van het het uitgebreide a la carte menu. Met uw dinerbon kunt u indien u dat wenst ook gebruik maken van de plate service of plaatsnemen aan de bar voor een heerlijk biertje of een andere versnapering. Iedere woensdagavond oefent het piratenkoor ‘ De Waterlanders’ bij restaurant Smit Giethoorn. Het is dan extra gezellig in het restaurant, dus maak u klaar voor een levendige avond vol zang!

Wilt u graag Giethoorn ontdekken en vervolgens heerlijk dineren met uw dinercheque op een schilderachtige plaats? Reserveer dan nu uw tafeltje bij Restaurant Smit Giethoorn en breng een bezoek aan deze prachtige Nederlandse trekpleister op een steenworp afstand van Amsterdam.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10