Saunapark Epe

Dinerbon Gronau Saunapark Epe
Adres
Klosterstr. 63
D-48599 Gronau
Telefoon
0049-2565-97229
Dinerbon Gronau Saunapark Epe
Dinerbon Gronau Saunapark Epe
Dinerbon Gronau Saunapark Epe

Een dagje naar de sauna is heerlijk ontspannend en kan ervoor zorgen dat u het leven van alledag daarna weer vol goede moed tegemoet kunt zien! Zo ook bij Saunapark Epe, waar het genieten is geblazen in de vele comfortabele sauna’s en baden. Wat zou u ervan zeggen als wij u vertellen dat u nu uw dinerbon kunt inzetten om uw dagje Sauna nóg leuker en completer te maken? Bij Saunapark Epe kunt u uw dinercheque namelijk inzetten voor een heerlijk kopje koffie, lekkere zoetigheden of een smaakvol diner. U wordt in het restaurant net zoals in de rest van het saunapark volledig in de watten gelegd, maar dan in culinair opzicht.

Wanneer u met uw badjas nog aan plaats neemt in het sfeervolle restaurant van Saunapark Epe kunt u genieten van een prachtig uitzicht over de mooie tuin. Met mooi weer kunt u ook met uw dinerbon plaatsnemen op het terras naast de waterlelievijver. Kom ’s middags genieten van een heerlijk stukje huisgebakken cake of Brusselse wafels en een groot aantal variërende ijscoupes. ’s Avonds geniet u van uiteenlopende gerechten die allen zijn bereid van smaakvolle en verse ingrediënten.

Wilt u een dag ultiem ontspannen en een bezoek aan het saunapark combineren met een heerlijke culinaire ervaring, dan is een bezoek aan Saunapark Epe met uw dinercheque zeer zeker de moeite waard. Het zeer enthousiaste team van Saunapark Epe en dan met name het team van het restaurant hopen u spoedig welkom te mogen heten voor een heerlijke ontspannen dag in Epe!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10