Bistro de Postkoets

Dinerbon Haaksbergen Bistro de Postkoets
Adres
Blankenburg 4a
7481 DX Haaksbergen
Telefoon
053 5728794
Dinerbon Haaksbergen Bistro de Postkoets
Dinerbon Haaksbergen Bistro de Postkoets
Dinerbon Haaksbergen Bistro de Postkoets

Met uw Diner Cadeau Dinercheque kunt u bij Bistro de Postkoets heerlijk eten voor een betaalbare prijs. In Haaksbergen is Bistro de Postkoets dan ook dé plek voor een smakelijke en gezellige avond uit. Vier hier een onvergetelijk feestje, of kom een lekker menu afhalen voor thuis. Bij de Postkoets bent u aan het juiste adres. Kom genieten van de sfeer en de heerlijke gerechten, die onze koks met veel passie en zorg voor u bereiden. Wij bieden u de keuze uit een ruime hoeveelheid gerechten, onderverdeeld in een à la carte kaart en een dessertkaart. Ook hebben wij een wijnkaart met een hoeveelheid mooie, passende wijnen.

Wij houden graag rekening met uw dieetwensen. Geef deze dan ook gerust aan ons door. Tevens is het mogelijk om veel gerechten glutenvrij te bestellen, door de verse producten waar wij mee werken. Op onze kaart staan een aantal verrassende gerechten. Probeer bijvoorbeeld de ‘Spies ONWIES’, die ons bekend heeft gemaakt in de regio. Deze spies bestaat uit zo’n kilo rundvlees, geserveerd in 2 gangen, met sauzen naar keuze. Iets lichter dineren kan ook, bijvoorbeeld met de spareribs ‘het koetsiertje’, heerlijk huisgemaakte ribs, geserveerd met een barbecue saus.  Van tevoren kunt u natuurlijk genieten van een aantal heerlijke voorgerechten. Ook de desserts zijn goed vertegenwoordigd op onze kaart. Voor de kinderen hebben wij ook nog eens een aparte kinderkaart, zodat ook moeilijke kleine eters terecht kunnen bij de Postkoets.

Kom gerust bij ons langs met uw Dinerbon. Wij kijken uit naar uw komst. Hopelijk kunnen wij u snel een keer verwelkomen in onze gezellige bistro!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10