Cafe de Verdieping

Dinerbon Haaksbergen Cafe de Verdieping
Adres
Blankenburg 2
7481DX Haaksbergen
Telefoon
06 51226470
Dinerbon Haaksbergen Cafe de Verdieping
Dinerbon Haaksbergen Cafe de Verdieping

Wilt u graag met uw dinerbon een gezellige avond uit beleven? Dit kan in vele restaurants, maar sinds kort ook in enkele sfeervolle cafés waar meer dan genoeg te beleven is! Kom bijvoorbeeld eens langs bij Café de Verdieping! Dit gezellige café is dé plek van Haaksbergen waar u samen met vrienden een potje pool kan spelen, kan darten of heerlijk kan bijpraten onder het genot van een drankje. Café de Verdieping is een echt Hollands bruin café waar de pinda’s nog op tafel staan en waar de eigenaar zo nu en dan rondgaat met heerlijke hapjes. Ouderwets genieten dus in het gezelligste café van Haaksbergen met uw dinercheque!

Café de Verdieping staat in Haaksbergen bekend om de vele leuke activiteiten die in het café worden georganiseerd. Zo zijn er regelmatig live optredens en kunt u eens in de zoveel tijd met de voetjes van de vloer met uw dinerbon tijdens de 90’s party. Bent u een onontdekt talent wat darten betreft? Grijp dan uw kans tijdens de Dart Verranking. Ieder jaar vinden er bovendien enkele grootschalige evenementen plaats bij Café de Verdieping zoals het jaarlijkse Tropical Night feest.

Lijkt het u leuk om uw dinercheque te besteden aan een gezellige avond vol drankjes, hapjes, muziek, gezelligheid en sport? Kom dan eens langs bij Café de Verdieping aan de Blankenburg 2 in Haaksbergen en geniet van een avond vol sfeer met vrienden, buren, darters en andere bezoekers. Het team van Café de Verdieping hoopt u spoedig welkom te mogen heten in dit populaire café!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10