De Eetalage

Dinerbon Haaksbergen De Eetalage
Adres
Blankenburgerstraat 11 A
7481 EA Haaksbergen
Telefoon
053 5742162
Dinerbon Haaksbergen De Eetalage

Ga nu met uw dinerbon naar restaurant De Eetalage! Een mooi en sfeervol restaurant met een fijne ambiance. Het restaurant is gevestigd aan de Blankenburgerstraat in het centrum van Haaksbergen. In het restaurant is gewerkt met lichte en donkere kleuren. Verder is er een openhaard aanwezig en een open keuken. Buiten is er een uniek tuinterras aanwezig waar u heerlijk kunt genieten in de zomer. Bij De Eetalage is er ook een uitstekend team aan het werk. Zij ontvangen u vriendelijk en helpen u uitstekend verder tijdens uw bezoek. U kunt dus gerust om advies vragen bij het personeel of andere vragen stellen over een gerecht of drankje. Het restaurant heet iedereen graag welkom, neem dus gerust mee wie u wilt!

In de open keuken zijn de koks hard aan het werken om heerlijke gerechten te bereiden. Er is een gevarieerde kaart aanwezig met zowel gerechten uit de streek, als internationale gerechten. Er is dus voor iedereen wel iets lekkers aanwezig! De gerechten worden enkel bereid met mooie en verse producten om zo de kwaliteit van het gerecht te behouden. U krijgt dus goede gerechten voor uw dinercheque! Ook is er een ruime keuze aan dranken en niet dranken. Natuurlijk kunt u bij De Eetalage ook langskomen voor een heerlijke borrel met hapjes erbij, ook dat is geen enkel probleem!

De Eetalage is van woensdag tot en met zondag geopend vanaf 12:00 uur en de keuken vanaf 17:00 uur. Het restaurant hoopt u snel eens te mogen ontvangen met uw dinercheque of dinerbon!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10