Kampkuiper

Dinerbon Harbrinkhoek Kampkuiper
Adres
Almeloseweg 113
7615 NA Harbrinkhoek
Telefoon
0546 - 629962
Dinerbon Harbrinkhoek Kampkuiper
Dinerbon Harbrinkhoek Kampkuiper
Dinerbon Harbrinkhoek Kampkuiper

Het mooi gelegen, nostalgisch ogende restaurant Kampkuiper is een lust voor het oog en voor de inwendige mens. Bij Kampkuiper kunt u het 'nieuwe dineren’ervaren: ongedwongen genieten van heerlijke gerechten en alles altijd voor een eerlijke en betaalbare prijs! Daarom komt nog bij dat u ook met uw Dinerbon van Diner Cadeau kunt betalen.

Kampkuiper is passend in de mooie omgeving gebouwd in Saksische stijl met de landelijke uitstraling van een Twentse Hoeve. Zo is de boerderij verfraaid met de kenmerkende grote boogramen. In en om de Kampkuiper bevinden zich het restaurant met open keuken, een royaal terras, de fraaie ontvangstruimten en een ruime feestzaal. Daarbij is er voor iedereen volop parkeergelegenheid. Voor de kinderen is er een speeltuin. Dat is toch dubbel genieten? U heerlijk relaxend op het terras, terwijl u kinderen van hun softijsje snoepen en lekker spelen.

Op onze uitgebreide menukaart vindt ieder wat naar zijn smaak. Bij Kampkuiper kunt u genieten van een simpele schnitzel met patat tot culinaire combinaties met dagverse vis of heerlijke wildgerechten. U kunt genieten van een goed glas wijn of een lekker glas bier. Wij werken enkel met producenten die er plezier in hebben om een kwalitatief hoogwaardig product op tafel te zetten. U kunt denken aan een flesje speciaal bier, een glas wijn van Gustaf Krug, entrecote van de Black Angus of Simmentaler koeien of ijs van regionale ijsmakers. Wij zijn betrokken bij de streek en de cultuur en daarom werkt bereiden onze koks uw gerechten onder een handgemaakte koperen kap, gemaakt door een van de laatste koperslagers van Nederland.

Bij Kampkuiper ervaart u de Twentse geur en smaak van vroeger. De inwendige mens wordt hier verzorgt en u zult uw bezoek niet snel vergeten. Uw Diner Cadeau Dinercheque kunt u bij ons besteden! 

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10