Boomstamrestaurant Het Heemse

Dinerbon Hardenberg Boomstamrestaurant Het Heemse
Adres
Blanckvoortallee 2
7773AH Hardenberg
Telefoon
0523 261 550
Dinerbon Hardenberg Boomstamrestaurant Het Heemse
Dinerbon Hardenberg Boomstamrestaurant Het Heemse

Boomstamrestaurant Het Heemse in Hardenberg is opgebouwd uit boomstammen

De naam zegt het eigenlijk al, maar Boomstamrestaurant Het Heemse in Hardenberg is opgebouwd uit boomstammen. Hierdoor geniet je met je dinerbon van een restaurant in een unieke sfeer en met een totaal eigen karakter. Het restaurant is gevestigd aan de rand van Hardenberg, tussen de steden Hoogeveen, Zwolle, Almelo en Emmen. Boomstamrestaurant Het Heemse in Hardenberg is eenvoudig te bereiken en je kunt de auto parkeren op de gratis parkeergelegenheid. Met wie eet jij binnenkort in dit unieke restaurant met de dinerbon?

Boomstamrestaurant Het Heemse in Hardenberg wordt gerund door Peter en René Wortelboer

Peter en René Wortelboer hebben samen met hun vader het Boomstamrestaurant Het Heemse in Hardenberg opgericht in het jaar 2004. Peter Wortelboer is te vinden in de keuken, terwijl René alle gasten met het team bedient. Voor zowel lunch als diner zit je hier helemaal goed en Boomstamrestaurant Het Heemse in Hardenberg is zeven dagen per week geopend vanaf 11:00 uur. Kom je een keer op een doordeweekse dag of in het weekend langs met de dinercheque?

Geniet van een High Tea van twee uur bij Boomstamrestaurant Het Heemse in Hardenberg

Wist je dat je bij Boomstamrestaurant Het Heemse in Hardenberg ook van harte welkom bent voor een High Tea van twee uur? Hier geniet je van diverse smaken thee en allerlei zoetige lekkernijen en hartige lekkernijen. Denk hierbij aan een tomatensoep, koffiebroodjes, lekkere croissantjes, chocoladebroodjes, saucijzenbroodjes, diverse soorten sandwiches en overheerlijke bonbons. Uiteraard mogen muffins, brownies, cake, kaasstengels en slagroomsoesjes ook niet ontbreken. Om er zeker van te zijn dat deze High Tea ook voor jou beschikbaar is, is het verstandig om je High Tea van tevoren even te reserveren met de dinercheque.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10