De Troubadour

Dinerbon Hardenberg De Troubadour
Adres
Voorstraat 52
7772 AD Hardenberg
Telefoon
0523-273838
Dinerbon Hardenberg De Troubadour

In Hardenberg en omstreken is de Troubadour al ruim 13 jaar een begrip op het gebied van uitgaan. Bij ons zijn vriendschappen ontstaan, relaties begonnen en hebben duizenden bezoekers een ontzettend gezellig avond gehad. Een ontspannen avondje uit, een feestje of een andere aangelegenheid, bij de Troubadour kunt u terecht bij het meest relaxte horecabedrijf in de regio. Met uw Dinerbon kunt u een compleet avondje uit in een heerlijk ontspannen, laagdrempelige sfeer. Vijf dagen per week kunt u bij de Troubadour genieten van ons steakhouse. Het belangrijkste speerpunt daarbij is het bereiden van een heerlijk stuk vlees voor een goede prijs. Voor vegetarische en visgerechten kunt u ook prima terecht in ons restaurant. Wij serveren hoe dan ook de lekkerste gerechten, die we uiteraard allemaal in eigen keuken gemaakt hebben.

Bij de Troubadour is gezelligheid heel belangrijk. Zo kunt u met name in de weekenden genieten van livemuziek tijdens en na het dineren. Uiteraard kunt u met de Dinercadeaubon bij de Troubadour ook perfect naborrelen. Als u niet oppast dan kan een bezoekje aan de Troubadour zelfs uitmonden in een compleet avondje uit. Op zaterdagavond vindt dé stapavond van Hardenberg plaats in de Troubadour. Gezelligheid, een leuke sfeer en goede dj’s die veel gevarieerde muziek draaien zijn de voornaamste ingrediënten van een stapavond in ons danscafé. Regelmatig hebben wij ook speciale thema-avonden en gast-dj’s. Een heerlijke avond uit dus!

Kom gerust bij ons op bezoek met uw Diner Cadeau Dinercheque en ervaar onze gezelligheid. Hopelijk komt u snel een keer bij ons op bezoek!

 

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10