Den Herdenbergher

Dinerbon Hardenberg Den Herdenbergher
Adres
Oosteinde 32
7772 CB Hardenberg
Telefoon
0523 - 261604

Grand Café Den Herdenbergher is al ruim dertig jaar één van de gezelligste grand cafés van Hardenberg. Hier voeren gastvrijheid en gezelligheid de boventoon. Wij bieden voor elk gezelschap gezellige zitjes, van knusse nisjes tot ruime groepstafels. Na een heerlijk diner is er bij ons bijna elke avond wat te doen. In de zomer kunt u bijvoorbeeld elke zaterdagavond de allerlekkerste cocktails proeven of wij geven nieuwe artiesten de kans om hun muziek te laten horen. Met uw Diner Cadeau Dinerbon kunt u bij ons dus gerust de hele avond doorbrengen.  

 

Wanneer de klok twaalf uur slaat kunt u komen genieten van onze lunchkaart. Daarop zijn heerlijke broodjes, soepen en warme gerechten te vinden. Vanaf vier uur is het tijd voor het diner. U kunt genieten van onze specialiteiten of een keuze maken uit ons uitgebreide plate-menu. De kleinsten worden door ons ook zeker niet vergeten! Mocht u speciale wensen hebben dan zullen onze goede chefs ervoor zorgen dat u een heerlijk gerecht krijgt.

 

Wat ook zeker niet vergeten mag worden is onze uitgebreide wijnkaart. Alleen de beste wijnen hebben hierop een plekje kunnen veroveren. Naast overheerlijke gerechten bieden wij dan ook een prachtige High Wine. Proef vier verschillende kwaliteitswijnen van de wijnkaart en geniet daarbij van verschillende warme en koude hapjes. Wij bieden een soortgelijk concept voor de echte bierliefhebber; de High Beer.

Wij hopen u snel bij Grand Café Den Herdenbergher te mogen ontvangen. Uiteraard met uw Diner Cadeau Dinercheque. Bij ons kunt u meer dan alleen maar genieten.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10