Jaap's Kitchen

Dinerbon Hardenberg Jaap's Kitchen
Adres
Hessenweg 7
7771 CH Hardenberg
Telefoon
0523 - 261504
Dinerbon Hardenberg Jaap's Kitchen

Wist u dat u met uw dinerbon ook kunt gaan dineren bij een restaurant met een heuse Michelinster? Bij restaurant De Bokkepruik aan de Hessenweg 7 in Harderberg bent u welkom om van de verfijnde kookkunsten van sterrenchef Jaap Istha the komen genieten. Uw smaakpapillen zullen geprikkeld worden door de bijzondere combinaties van smaken die in de keuken met zorg worden samengesteld. Ook de ambiance in restaurant De Bokkepruik is Michelin ster waardig. Neemt u bij uw bezoek met uw dinercheque eerst plaats met een heerlijk glas wijn bij een van de open haarden of strijk met mooi weer neer op het terras onder de beukenbomen.

De sterke kant van Chef-patron Jaap Istha is creativiteit. U kan bij uw bezoek aan restaurant De Bokkenpruik met uw dinerbon dus zeer verassende gerechten verwachten. In het paddenstoelenseizoen verwerkt de chef bijvoorbeeld wilde paddenstoelen in de gerechten die hij zelf heeft geplukt. Proef van de heerlijke brique met bospaddestoelen, gepocheerd ei, tempura van oesterzwam, knolselderij en truffel of ga voor een lekker stukje heilbot met langoustines, kropsla, champagne en haringkaviaar. Probeer ook zeker de gebakken zwezerik met zoetzure bietjes, gesmoorde prei en eendenlever. Sluit uw diner in stijl af met warme vijgen, mascarpone, gevallen koekjes en sorbet van zwarte bessen of met kweepeer, witte chocolade, spek en cranberries.

Wilt u de wondere wereld van de sterrenkeuken ontdekken in Harderberg? Breng dan met uw dinercheque een bezoek aan restaurant De Bokkepruik en laat u een avond helemaal in de watten leggen in dit bijzondere restaurant. 

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10