Restaurant Cucina 39

Dinerbon Hardenberg Restaurant Cucina 39
Adres
Voorstraat 39
7772AB Hardenberg
Telefoon
0523 680 650
Dinerbon Hardenberg Restaurant Cucina 39

Restaurant Cucina 39 is een onlangs geopend Italiaans restaurant in het centrum van Hardenberg. Met uw Dinerbon kunt u hier genieten van traditionele Italiaanse vlees- en visgerechten, romige pasta’s en bijzondere pizza’s. Restaurant Cucina 39 is niet zo maar een pizzatent, maar een volwaardig restaurant waar u in stijl kunt dineren. U bent er zeven dagen per week van harte welkom!

De menukaart is met zorg samengesteld door chef-kok Antionio Usai. Hij is opgegroeid op Sardinië en heeft een ruime hoeveelheid aan recepten meegenomen naar Hardenberg. Sardinië is een prachtig eiland met de perfecte combinatie van zon, zee en cultuur. U proeft dit zeker terug in de gerechten! Bestel bijvoorbeeld met uw Dinerbon de Fregola met verse zeevruchten en waan u in een charmant restaurantje op Sardinië. Andere Italiaanse specialiteiten die u bij Cucina 39 kunt krijgen zijn bijvoorbeeld Risotto met spek, gorgonzola en walnoten; Penne met zalmsnippers, garnalen, kaviaar en cherrytomaatjes; Roodbaars in een aardappelkorst, knapperige venkel in een bed van rode pesto en nog veel meer. Bent u vegetariër of heeft u een glutenallergie? Ook dan kunt u gewoon bij Cucina 39 terecht met uw Dinercheque.

Restaurant Cucina 39 biedt u ook een uitstekende selectie van mooie Italiaanse wijnen, Italiaans bier en sterke dranken. De Rosso Cannonau di Sardegna past goed bij vlees, de Bianco Vermentino di Sardegna is heerlijk bij verse vis. Kom dus uitgebreid tafelen bij Cucina 39 met uw partner, familie of vrienden. En met uw Dinercheque natuurlijk!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10