De Herderin

Dinerbon Hasselt De Herderin
Adres
Hoogstraat 1
8061HA Hasselt
Telefoon
038 4773300
Dinerbon Hasselt De Herderin
Dinerbon Hasselt De Herderin
Dinerbon Hasselt De Herderin
Dinerbon Hasselt De Herderin

Brasserie Restaurant De Herderin is gevestigd in een historisch pand uit de 17e eeuw dat te vinden is aan de Hoogstraat 1 in het gemoedelijke Overijsselse Hanzestadje Hasselt. Niet alleen de buitenkant van het pand doet je terugdenken aan lang vervlogen tijden, ook binnen is het gezellige grand café interieur aan die authentieke stijl aangepast. Je kunt er onder meer in luxe fauteuils genieten van een drankje terwijl de chef-kok en zijn keukenbrigade zwoegt om je tijdens je verblijf tevens van overheerlijke gerechten te voorzien. Het horecabedrijf is daarnaast voorzien van een bescheiden straatterras zodat het ook mogelijk is om bij mooi weer buiten een hapje en een drankje te doen.

Van woensdag tot en met zaterdag kunt u hier terecht vanaf 16:30u. In de lente/zomer periode (vanaf 4 april) ook op zaterdag  vanaf 11.30u. 

Omdat de chef-kok van De Herderin er de voorkeur aan geeft om met pure en eerlijke Nederlandse seizoensproducten te werken wordt de menukaart zo’n 4 a 5 keer per jaar aangepast. Deze aanpak zorgt ervoor dat je écht verse lekkernijen krijgt geserveerd. Zowel voor het voorgerecht als voor het hoofdgerecht heb je keuze uit diverse vlees-, vis- én vegetarische opties. Vanwege het ruime vegetarische aanbod dat De Herderin haar gasten biedt is dit etablissement door de Vegetariërsbond officieel erkend als ‘Gastvrij voor Vegetariërs’. Uiteraard kun je volledig naar eigen wens a la carte keuzes uit het menuaanbod maken, maar het is bij deze eetgelegenheid ook mogelijk om tegen een gereduceerde totaalprijs van een volledig 3-gangendiner te smikkelen. Durf je het aan om de culinaire touwtjes helemaal uit handen te geven aan de chef-kok, dan trakteert deze je op een overheerlijk verrassingsmenu in 3, 4 of 5 gangen.

Als aan het einde van je aangename verblijf bij De Herderin de rekening aan je gepresenteerd wordt, kun je natuurlijk al je genuttigde dranken en spijzen probleemloos met het tegoed van je dinercheque of je dinerbon afrekenen.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10