Brasserie Dertien

Dinerbon Heeten Brasserie Dertien
Adres
Dorpsstraat 17
8111AA Heeten
Telefoon
0572 381217
Dinerbon Heeten Brasserie Dertien
Dinerbon Heeten Brasserie Dertien

In het centrum van het gezellige dorpje Heeten in Overijssel vindt u Brasserie Dertien, een gezellige brasserie die zich bevindt op het middelpunt van verschillende fiets- en wandelroutes. U bent bij Brasserie Dertien van harte welkom om uw dinerbon te besteden aan een leuke middag of avond uit. Of u nu wilt bijpraten met vrienden of vriendinnen, wilt lunchen met een zakenpartner, gezellige wilt borrelen of gewoon ongestoord de krant wilt lezen op het terras in de zon? Bij Brasserie Dertien kan het allemaal. Met uw dinercheque kunt u bij Brasserie Dertien dan ook heerlijk uw vrije tijd besteden en genieten van het leven zoals dat volgens het team van Brasserie Dertien bedoeld is.

In de keuken van Brasserie Dertien worden eenvoudige doch smaakvolle lunchgerechten en diners bereid door een enthousiaste chef. Komt u ’s middags langs met uw dinerbon, dan kunt u genieten van verschillende belegde koude of warme broodjes of van een lekkere tosti met kip, pesto en mozzarella of bijvoorbeeld met zalm en brie. Wat betreft belegde broodjes kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een broodje met Sallandse beenham en hete mosterd of een club Dertien sandwich met friet. Op het menu staat voor in de avonduren onder andere een maaltijdsalade met vlees, vis of vegetarische ingrediënten. Ook kunt u kiezen voor huisgemaakte tomatensoep of voor een saté van varken of kip.

Lijkt Brasserie Dertien u een leuke plek om uw dinercheque te besteden en van uw vrije tijd te genieten? Loop dan eens gezellig binnen of neem plaats op het zonnige terras. Het team van Brasserie Dertien hoopt u snel welkom te mogen heten.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10