Bij Ne9en

Dinerbon Heino Bij Ne9en
Adres
Canadastraat 9
8141AA Heino
Telefoon
0572 391302
Dinerbon Heino Bij Ne9en
Dinerbon Heino Bij Ne9en
Dinerbon Heino Bij Ne9en
Dinerbon Heino Bij Ne9en

Heb je zin in een gezellig avondje uit? Neem dan je Dinerbon mee naar Bij Ne9en in Heino. In de brasserie kun je heerlijk dineren, maar je kunt ook gebruik maken van de bowling om gezellig met familie en vrienden een avondje of middagje te bowlen. Daarnaast heeft Bij Ne9en ook diverse zalen voor al je feesten, partijen of andere evenementen. Hierdoor kun je ook je bruiloft volledig verzorgd op een mooie locatie vieren. Bij Ne9en garandeert jou een hele leuke en gezellig avond uit, waarbij je activiteiten kunt afwisselen met culinair genot. Zoek daarom je Dinercheque op en kom ook bij Bij Ne9en genieten van een fantastische avond.

De brasserie

In de Brasserie kun je met je Dinerbon terecht in een sfeervolle en gezellige ambiance om lekker te dineren met je partner of met een groep. Je kunt genieten van een goedkoop diner van 1, 2 of 3-gangen. Hierbij kies je uit de menukaart voor een a la carte menu of uit een samengesteld keuzemenu door de chef. Er zijn drie verschillende keuzemenu's samengesteld voor drie prijsklasse, waarbij je een heerlijke driegangenmenu geserveerd krijgt en waarbij je de keuze hebt uit heerlijke klassieke gerechten. Ook de menukaart voor a la carte eten is een klassieker, met heerlijke voorgerechten, hoofdgerechten en desserts die iedereen wel kent en lust. Als je van duidelijkheid houdt en klassiek eten zonder vreemde termen, kom dan dineren bij Bij Ne9en.

Zalen

Bij Ne9en heeft verschillende zalen die je kunt afhuren als je met een groep wilt komen of een feestje te vieren hebt. Zo is er een kleinere zaal waar je met een intiem gezelschap gezellig kunt dineren, maar ook grote zalen voor een leuk feest of een bruiloft. Bij Ne9en biedt dan ook verschillende arrangementen aan voor bijeenkomsten en feesten voor grotere groepen.

Bowlen

Dagelijks vanaf 14:00 uur is het mogelijk om bij Bij Ne9gen een bowlingbaan te huren. In de middag ideaal voor een kinderfeestje en 's avonds kun je dineren en bowlen gezellig met elkaar combineren.

Catering

Wil je thuis lekker genieten van de gerechten die Bij Ne9gen serveert? Of heb je een feestje thuis? Gebruik dan je Dinercheque om de catering van Bij Ne9en aan te rukken. Zo weet je zeker dat jouw feestje een succes gaat worden met heerlijke gerechten.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10