Landgoed De Uitkijk

Dinerbon Hellendoorn Landgoed De Uitkijk
Adres
Hellendoornsebergweg 8
7447PA Hellendoorn
Telefoon
0548 - 65 41 17
Dinerbon Hellendoorn Landgoed De Uitkijk
Dinerbon Hellendoorn Landgoed De Uitkijk

Bij Landgoed De Uitkijk draait alles om puur genieten. Geniet in ruil voor uw Dinerbon van een heerlijke maaltijd en kom weer helemaal tot rust. Het hotel en restaurant bevindt zich aan de rand van het nationale park De Sallandse Heuvelrug. Uw lunch of diner kan dus alleen verstoord worden door het geruis van de bomen en het gekwetter van de vogeltjes! Geniet met uw partner, familie of vrienden van heerlijk eten en mooie wijnen. Het team van Landgoed De Uitkijk hoopt u spoedig te mogen ontvangen. Neem ook gerust uw Dinercheque mee.

Bij Landgoed De Uitkijk kunt u genieten van heerlijke gerechten, bereidt met zo veel mogelijk regionale ingrediënten. Ook houden ze graag rekening met de allerlekkerste seizoensproducten. De lente brengt u heerlijke asperges en in de winter is het de hoogste tijd voor wild- en stoofgerechten. Ga eens uitgebreid tafelen met uw Dinerbon!  U mag zelf inschatten of u alleen een hoofdgerecht of een twee-, drie-, vier- of vijfgangenmenu op kunt. Als u bepaalde allergieën of dieetwensen heeft, past het professionele keukenteam de gerechten graag voor u aan!

Het is ook mogelijk om uw Dinercheque te besteden aan een uitgebreide lunch. Dit zal heerlijk smaken in het zonnetje op het prachtige terras. Op de lunchkaart vindt u belegde broodjes, huisgemaakte soep, frisse salades en warme gerechten. Eet smakelijk!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10