Akropolis Hengelo

Dinerbon Hengelo Akropolis Hengelo
Adres
Stationsplein 72
7551 CR Hengelo
Telefoon
074 243 7323
Dinerbon Hengelo Akropolis Hengelo
Dinerbon Hengelo Akropolis Hengelo
Dinerbon Hengelo Akropolis Hengelo

Wanneer u aan het eind van een drukke dag het liefst zou wegvliegen naar het prachtige Griekenland met zonovergoten stranden en overheerlijk eten, dan kunt u terecht bij restaurant Akropolis. Dit Griekse restaurant brengt Griekenland naar u toe en is door de gezellige sfeer al meer dan 15 jaar een begrip in Twente. Gelegen aan het Stationsplein van Hengelo beleeft u in Akropolis in alle rust een heerlijke avond. Het comfortabele interieur doet alle hectiek van de dag vergeten. Overal in het restaurant zijn sfeervolle eethoekjes gemaakt voor een intiem diner. Voor grote groepen is er in ons restaurant een grote eetzaal aanwezig. Op zonnige dagen kunt u uitwijken naar het ruime terras. Bij Akropolis kunt u lekker lang tafelen of even snel een hapje eten, wij kunnen aan al uw wensen voldoen. Wij nemen de tijd om u een ontspannen en gezellige avond te bezorgen. De wensen van de gast staan bij ons centraal. ’s Avonds drinken de koks nog een glaasje ouzo met u mee. En nu accepteren wij ook uw Diner Cadeau Dinerbon!

De uitgebreide kaart biedt een grote variatie aan de lekkerste Griekse gerechten. Alle gerechten hebben een klassieke inslag en een snufje uit de moderne tijd. Wij gebruiken enkel verse ingrediënten van de beste kwaliteit. Zowel voor de vlees- of visliefhebber of de vegetariër staat er bij Akropolis genoeg op de kaart.

Ontsnap aan uw dagelijkse bekommeringen en de gehaaste wereld in restaurant Akropolis. Hier wordt de tijd genomen om uw avond onvergetelijk te maken. Neem ook uw Dinerbon mee, want die accepteren wij graag. Hopelijk tot snel! 

Diner Cadeau wordt beoordeeld met een
8.8/10
96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
2,407 reviews