BBQ Restaurant Ziesta

Dinerbon Hengelo BBQ Restaurant Ziesta
Adres
Marskant 8
7551 BV Hengelo
Telefoon
074 - 2433723

Aan de Marskant in Hengelo staat BBQ restaurant Ziësta. Met uw dinerbon kunt u hier genieten van een uitstekend diner! In 2014 en 2015 is Ziësta uitgeroepen tot het leukste restaurant van Hengelo. Zij houden zeker eer aan deze prijs. Restaurant Ziësta is namelijk heel leuk en gezellig ingericht. U kunt met zijn tweeën komen barbecueën bij restaurant Ziësta, maar u kunt natuurlijk ook met groter gezelschap komen. U kunt dus gerust langskomen met uw vrienden, familie, maar ook zeker met uw collega’s. Heeft u iets te vieren zoals een familiedag, vrijgezellenfeest, personeelsfeest, verjaardag of heeft u een andere gelegenheid? Dan kunt u ook uitstekend terecht bij Ziësta! Het restaurant heeft ook verschillende acties, dus kijkt u hier zeker even naar.

Bij restaurant Ziësta kunt u zelf uw spiesen maken met heerlijke stukken vlees en groenten! U kunt zo lang van het barbecueën genieten als u zelf wilt en dat allemaal voor uw dinercheque! Op de menukaart van Ziësta staan onder andere zelfgemaakte soep, vers afgebakken stokbrood met zelfgemaakte kruidenboter, minimaal 13 vleesvariaties (van een van de beste slagers van Twente!), warme nacho’s, warme taco’s, ook zijn er ongeveer 17 soorten sauzen waar u uit kunt kiezen! BBQ restaurant Ziësta heeft zoveel keuze dat er voor iedereen zeker genoeg te eten is en zeker ook lekker!

Van maandag t/m woensdag is Ziësta in overleg geopend voor groepen. De rest van de dagen is het restaurant geopend vanaf 16:00 uur of 17:00 uur. Voor de lekkerste barbecue gerechten gaat u met uw dinercheque of dinerbon natuurlijk naar BBQ restaurant Ziësta!

 

Diner Cadeau wordt beoordeeld met een
8.8/10
96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
2,407 reviews