Markanti

Dinerbon Hengelo Markanti
Adres
Brinkstraat 5
7551CB Hengelo
Telefoon
074 2432078
Dinerbon Hengelo Markanti
Dinerbon Hengelo Markanti
Dinerbon Hengelo Markanti
Dinerbon Hengelo Markanti

In de plaats Hengelo ligt het gezellige restaurant Markanti. Markanti is een Italiaans restaurant met een fijne sfeer. Aan de voorzijde van het restaurant is een lange bar waar u aan kunt plaatsnemen. Ook kunt u lekker zitten aan een van de andere tafels in het restaurant. Leuk aan Markanti is dat ze een open keuken hebben aan de achterkant van het restaurant. Dit betekent dat je kunt kijken naar wat de koks doen en dat je dus misschien wel je eigen bestelde pizza de oven in ziet gaan.

 

Restaurant Markanti is dus een Italiaans restaurant en dat is op de kaart terug te zien. Toch staan er ook veel gerechten uit andere Europese landen op de kaart. Zo is er dus ook voor mensen die niet per se van Italiaans eten houden genoeg keuze. Als voorgerecht kunt u bijvoorbeeld kiezen voor soep, focaccia, antipasti, carpaccio of een garnalencocktail. Voor het hoofdgerecht is er onder andere keuze uit heel erg veel pizza’s, een lekkere pasta, entrecote of zalm. Als nagerecht worden er bijvoorbeeld cheesecake, tiramisu of dame blanche geserveerd. Voor de kinderen zijn er ook speciale opties voor gerechten. Als u in plaats van een maaltijd te nuttigen, gewoon lekker wil borrelen, kan dit ook. Er zijn enkele borrelhapjes, zoals bitterballen of olijven. Er is ook een speciale borrelplank, met verschillende hapjes erop. Deze kunt u dan delen met de groep waarmee u bent.

 

Het restaurant is geschikt voor een borrel, lunch of diner. Markanti is geopend elke dag van 14:00 tot 22:00, behalve op maandag, want dan zijn ze gesloten. Lijkt het u nou gezellig om in het Oosten van het land van de heerlijkste gerechten te genieten? Zoek dan niet verder en ga langs bij Markanti in Hengelo. Neem dan ook uw dinerbon of dinercheque mee, zodat u deze kunt inleveren.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10