Restaurant de Heerlijckheyt

Dinerbon Hengelo Restaurant de Heerlijckheyt
Adres
Molenstraat 8
7551 DC Hengelo
Telefoon
074 - 2591145
Dinerbon Hengelo Restaurant de Heerlijckheyt
Dinerbon Hengelo Restaurant de Heerlijckheyt
Dinerbon Hengelo Restaurant de Heerlijckheyt

Met uw Dinerbon kunt u het geheim van de ‘Heerlijckheid’ ontdekken. Daarvoor kunt u terecht bij Bistro Restaurant ‘de Heerlijckheid’ in Hengelo. Sinds onze oprichting zijn wij dé plek in het centrum van Hengelo om te genieten van culinaire hoogstandjes uit zowel de Franse als Twentse keuken. ‘De Heerlijckheid’ staat voor uitmuntende gastvrijheid. Door onze kennis van wijn en spijzen en onze klassieke tafelbereidingen zult u merken dat een avondje ‘Heerlijckheid’ een ware belevenis is. Eén die u nog lang zal heugen en u beslist terug doet komen. De beide eigenaren (die tevens chef-kok en gastheer zijn) bulken van de horeca-ambitie, iets dat beiden al op jonge leeftijd hadden. Deze ambitie ziet u terugkomen in ‘de Heerlijckheid’. Bij ons kunt u genieten van culinaire hoogstandjes uit zowel de Twentsche als de Franse keuken, of een combinatie hiervan. Kom met uw Dinercadeaubon genieten van onze gastvrijheid en onze verrassende combinatiegerechten!

Op onze kaart zijn Twente en Frankrijk verwikkelt in een verwoede strijd. Geen zorgen, deze strijd levert alleen maar winnaars op. Probeer bijvoorbeeld de Twentsche nagelholt met een huisgemaakte tonijnmayonaise, ons antwoord op de klassieke ‘Vitello tonato’. Zo staat onze kaart vol met interessante gerechtjes met Franse en Twentsche invloeden. Hierin verwerken wij natuurlijk ook zoveel mogelijk mooie streekproducten. Kom daarvan genieten met uw Diner Cadeau Dinercheque!

Komt u snel een keer langs in onze mooie bistro? Wij heten u alvast van harte welkom en hopen u binnenkort een keer te kunnen verwelkomen in Hengelo!

Diner Cadeau wordt beoordeeld met een
8.8/10
96% beveelt ons aan