Restaurant De Pyramiden

Dinerbon Hengelo Restaurant De Pyramiden
Adres
Nieuwstraat 38
7551CZ Hengelo
Telefoon
074 2437645
Dinerbon Hengelo Restaurant De Pyramiden
Dinerbon Hengelo Restaurant De Pyramiden
Dinerbon Hengelo Restaurant De Pyramiden

Bij restaurant de Pyramiden in het hartje van Hengelo wordt de rijke Egyptische eetcultuur elke avond opnieuw eer aangedaan. U bent hier aan het juiste adres voor de beste authentieke Egyptische gerechten en moderne specialiteiten. In het op typisch Egyptische wijze ingerichte restaurant zijn wij experts op het gebied van shoarma, kebab, shaslik, mixed-grill, falafel, spareribs en koteletten. U kunt uw maaltijd beginnen met een heerlijk Egyptisch soepje of u maaltijd uitbreiden met een van onze vele extra’s. Een mooie reeks Egyptische desserts maken de maaltijd helemaal af. Ook de kinderen kunnen bij de Pyramiden goed uit de voeten door onze speciale kindergerechten. Wij raden u ook zeker een van onze specials aan zoals de Cleopatra speciaal of de Sphinx speciaal. Niemand gaat bij de Pyramiden weg met een lege maag. Ook niet met dorst, want wij hebben een zeer uitgebreide drankenkaart.

Als het weer dit toelaat kunt u bij ons ook op ons ruime terras plaatsnemen. Onze vriendelijke en goedlachse bediening zal zorgen dat het u aan niks ontbreekt. Voor een Egyptische maaltijd en een dosis gezelligheid bent u bij de Pyramiden dus aan het goede adres. Daarnaast organiseren wij diners voor grotere groepen, zakendiners, familiefeesten, buurtfeesten etc. Kijkt u ook eens op onze website voor de bezorgmogelijkheden.

Een snelle hap om af te halen of gewoon een lekker uitgebreid diner nuttigen op uw gemak? Het kan allemaal! Vergeet niet om uw Dinercadeaubon mee te nemen en wandel gewoon een keertje naar binnen bij ons. Wij heten u alvast van harte welkom!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10