Bij Alex Keuken & Bar

Dinerbon Kampen Bij Alex Keuken & Bar
Adres
IJsselkade 45
8261AE Kampen
Telefoon
038 - 3313490
Dinerbon Kampen Bij Alex Keuken & Bar
Dinerbon Kampen Bij Alex Keuken & Bar
Dinerbon Kampen Bij Alex Keuken & Bar

Bij Alex is al sinds jaar en dag een begrip in het centrum van Kampen. In 1958 geopend als cafe-biljard is het inmiddels uitgegroeid tot een echte specialiteitenrestaurant. U bent hier aan het goede adres voor bijvoorbeeld een heerlijke zalmfilet of perfect gebakken kalfstournedos. Ervaar onze specialiteiten met uw dinerbon of dinercheque.

Bij ons restaurant zijn wij er zeer trots op dat wij met lokale en biologische producten werken. Ons brood is afkomstig van de bakker om de hoek, de verse groente komt uit de streek en ons rundvlees komt van het vechtdal rund. Zo weten wij zeker dat alle producten en ingredienten die wij gebruiken puur en eerlijk zijn. Dit zorgt voor zeer smaakvolle gerechten die met liefde bereid zijn. Onze menukaart bestaat uit heerlijk vlees- en visgerechten waar wij onze eigen draai aan hebben gegeven. Laat u dus lekker verrassen door onze creatieve kaart. Ook kunt u bij ons terecht voor een high tea, high wine of high beer, dit verzorgen wij graag voor u.

Bent u ook al nieuwsgierig naar onze specialiteiten? Kom dan langs met uw dinerbon of dinercheque en ervaar het zelf. Wij ontvangen u met open armen en zullen er alles aan doen om u een fijne lunch of diner te bezorgen.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10