Josephine's

Dinerbon Kampen Josephine's
Adres
Plantage 3
8261 BV Kampen
Telefoon
038 3336671
Dinerbon Kampen Josephine's
Dinerbon Kampen Josephine's
Dinerbon Kampen Josephine's

Wanneer je uit eten wilt gaan in Kampen, moet je zeker eens naar Josephine's aan het Horecaplein Plantage gaan. Dit gezellige restaurant in Mediterraanse stijl heeft unieke en smaakvolle gerechten. Heb jij nog een dinerbon in huis? Neem deze dan mee om extra voordelig te kunnen genieten van de heerlijke lunch en diner gerechten in Kampen.

Hartje centrum

Kampen is een gezellige en sfeervolle stad, perfect voor een dagje uit, stadswandeling of om te winkelen. Zeker het horecaplein de Plantage is een gezellige plek om eens te bezoeken en er te borrelen of dineren. Josephine's is gelegen aan Plantage nummer 3 en heeft wel meer dan 70 zitplaatsen. Het is de ideale plek om te lunchen, dineren of een feest te organiseren in het ruime pand. Josephine's is de ideale bestemming voor een zakelijke lunch of een perfecte plek om na een lange dag winkelen te dineren in het hartje van Kampen.

Eerlijke Mediterraanse gerechten

Ben jij een fan van de Mediterraanse keuken? Dan is Josephine's een perfect restaurant voor jou. De menukaart biedt een heerlijk overzicht aan de beste Mediterraanse gerechten. Van smaakvolle pastagerechten tot couscous, hummus en heerlijke Mediterraanse salades. De uitgebreide menukaart maakt het mogelijk om voor iedereen een lekker gerecht te vinden. Josephine's missie is om eerlijke gerechten te maken. Dit betekent het gebruik van Fairtrade producten en lokale verse producten. Zo eet je altijd een bewust eerlijke maaltijd.

Vega

De Mediterraanse keuken kent veel heerlijke en bijzondere gerechten met vlees en vis, maar deze keuken is ook goed vertegenwoordigd met vegetarische en veganistische gerechten. Voor vega's is dit restaurant in Kampen een ideale bestemming voor heerlijke vegetarische en veganistische gerechten.

Heb jij nog een dinercheque die je wilt verzilveren voor een lekker diner? Josephine's in Kampen aan Plantage 3 is een perfecte optie voor een lekkere lunch en diner. Reserveer jouw plaats en vermeld het gebruik van jouw bon. Zo eet je heerlijk Mediterraans in Kampen voor een kleine prijs.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10