El Charro

Dinerbon Losser El Charro
Adres
De Brink 12
7581JA Losser
Telefoon
053 8513375
Dinerbon Losser El Charro
Dinerbon Losser El Charro
Dinerbon Losser El Charro
Dinerbon Losser El Charro

El Charro is een Mexicaans en Zuid-Amerikaans specialiteitenrestaurant dat te vinden is aan De Brink 12 in het centrum van Losser. Het horecabedrijf is voorzien van een moderne, frisse inrichting en is op meerdere plekken gedecoreerd met typisch Zuid-Amerikaanse versierselen. Daarnaast beschikt het restaurant over een van de straat afgeschermd terras, zodat je er op mooie lente- en zomerdagen ook gewoon lekker buiten een hapje en een drankje kunt doen. Gezien de ligging van het restaurant in het winkelhart van Losser is parkeren uiteraard geen enkel probleem, want rondom het etablissement staan talloze gratis parkeerplekken tot je beschikking. Je kunt bij El Charro van maandag t/m zondag van 11:00 tot 24:00 met je dinerbon of dinercheque terecht.

De menukaart van deze eetgelegenheid bestaat hoofdzakelijk uit authentieke gerechten uit de Mexicaanse en Zuid-Amerikaanse keuken. Dit betekent dat je onder andere kunt kiezen uit soepen zoals sopa de cebolla (uiensoep) of sopa de maiz pikante (pittige Mexicaanse maissoep) als voorgerecht. Daarnaast prijken er op de kaart ook typische streekgebonden voorgerechten, waaronder verschillende soorten nachos en tapas. Voor wat betreft de hoofdgerechten biedt El Charro je niet alleen keus uit diverse vlees- en visvarianten, maar kun je desgewenst ook gaan voor een van de vegetarische opties. Zoals je bij een rechtgeaard Mexicaans specialiteitenrestaurant mag verwachten worden er ook diverse traditionele Mexicaanse gerechten geserveerd. Hierbij kun je onder meer denken aan chili con carne, Tex Mex en burrito’s. Wil je kennismaken met minder bekende smaaksensaties, ga dan bijvoorbeeld voor de enchiladas (zachte tarwe-tortilla’s gevuld met kip en gehakt). Alle traditionele gerechten worden overigens standaard geserveerd met rijst, Mexicaanse bonen, salade, zure room, guacamole en salsasaus. Neem ook gerust je kinderen mee naar El Charro, want voor hen wordt er desgewenst friet met appelmoes en kipnuggets of een frikandel klaargemaakt als ze geen liefhebber van Zuid-Amerikaans eten blijken te zijn.

Heb je heerlijk gesmuld bij El Charro en is het moment aangebroken om de rekening voor al je genuttigde dranken en spijzen te voldoen, dan kun je daar vanzelfsprekend probleemloos (deels) het tegoed van je dinercheque of je dinerbon voor benutten.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10