Bistro de Herikerberg

Dinerbon Markelo Bistro de Herikerberg
Adres
Goorseweg 58
7475 BE Markelo
Telefoon
0547 368750
Dinerbon Markelo Bistro de Herikerberg

Midden in de eeuwenoude bossen in de Twentse gemeente Markelo vind u landhuishotel Herikerberg en Bistro de Herikerberg. Deze sfeervolle bistro heeft een informele sfeer en is toegankelijk voor iedereen, ook als u geen hotelgast bent. Ze accepteren gelukkig ook uw Dinerbon!

Bistro de Herikerberg is geopend van 8:00 tot 23:00 voor zowel lunch, borrel als diner. U kunt er genieten van heerlijke regionale gerechten. Alles is vers bereid met op het seizoen afgestemde ingrediënten. En dat proeft u! In de avond kunt u a la carte bestellen van het veelzijdige menu. Veel van de rundvleesgerechten bevatten vlees van de Twentse Wagyu koeien van een boerderijfamilie uit de buurt. Dit is een uniek koeienras uit Japan dat bekend staat als ‘’het kaviaar onder het vlees’’. Deze koeien krijgen een ook een hele speciale behandeling, wat het vlees zeer smaakvol maakt. U kunt bijvoorbeeld carpaccio, steak tartaar en hamburgers krijgen. Bent u niet zo’n vleeseter? Dan is er alsnog voldoende keus uit een aantal visgerechten, salades en vegetarische gerechten. U kunt ook kiezen voor een drie- of viergangenmenu, waarbij u zich laat verassen door de chef. De porties zijn royaal en dat geldt ook voor de glazen wijn. Verwacht dus een heerlijk avondje uit met uw Dinercheque!

De bistro bevindt zich in een prachtige omgeving, die zeer geschikt is voor een mooie wandeling of fietstocht. Het is een makkelijke uitvalsbasis om de omgeving te leren kennen. Op slechts enkele kilometers afstand zit bijvoorbeeld Nationaal Park de Sallandse heuvelrug. Na afloop kunt u uiteraard lekker bij de bistro komen dineren met uw Dinercheque!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10