Bistro Herikerberg

Dinerbon Markelo Bistro Herikerberg
Adres
Goorseweg 58
7475BE Markelo
Dinerbon Markelo Bistro Herikerberg
Dinerbon Markelo Bistro Herikerberg
Dinerbon Markelo Bistro Herikerberg

Bent u van plan binnenkort eens naar Twente af te reizen? Of woont u al in Twente en bent u op zoek naar een restaurant waar u lekker kunt eten? Reis dan vooral naar Markelo. In dit dorp, vlak naast Almelo, Hengelo en Enschede, ligt namelijk Bistro Herikerberg. In dit restaurant kunt u terecht om heerlijk te lunchen of te dineren. Daarnaast kunt u hier ook uw dinerbon of dinercheque inleveren.

 

In Bistro Herikerberg is het dus mogelijk om te lunchen en om te dineren. In de keuken wordt gewerkt met regionale producten en alles wordt vers bereid. De chef-kok stelt speciaal voor u een 2-, 3- of 4-gangen menu samen. Natuurlijk wordt hierbij rekening gehouden met wat u lekker vindt en met allergieën en intoleranties. Geadviseerd door het restaurant wordt om uw diner te combineren met een wijnarrangement. Zo kunt u pas echt optimaal genieten van uw gerechten.

 

Als u de kaart bekijkt, valt meteen op dat er ontzettend veel keuze is. Bij de voorgerechten is er onder andere keuze uit garnalen kroketten, frittata van bospaddestoelen, terrine van wildzwijn, pompoensoep en gepelde gamba’s. Daarna kunt u genieten van een van de burgers met friet, een ossenhaas van Twents rund, een Veluwse eendenborst, een zeetong of een saté van kippendij. Voor de kinderen is er bijvoorbeeld een pasta bolognese of friet en ook voor vegetariërs is er een optie: cannelloni. Voor tijdens de lunch is er ook veel variatie in gerechten. U kunt kiezen voor warme of koude broodjes, omeletten, burgers met friet, soep, salades of kroketten.

 

Wanneer u dus eens in de omgeving Twente bent en tijd heeft om ergens lekker te gaan zitten en te genieten van eten, ga dan naar bistro Herikerberg. De bistro is elke dag geopend van 8 uur ’s ochtends tot 11 uur ’s avonds, maar bestel op tijd, want de keuken sluit om 9 uur ’s avonds.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10