Hotel Herikerberg

Dinerbon Markelo Hotel Herikerberg
Adres
Goorseweg 58
7475BE Markelo
Telefoon
0547 368 750
Dinerbon Markelo Hotel Herikerberg
Dinerbon Markelo Hotel Herikerberg
Dinerbon Markelo Hotel Herikerberg

Nabij Hengelo, Almelo en Enschede, in het rustige dorpje Markelo, kunt u met uw Dinerbon genieten van een heerlijk hapje en een drankje. Hier ligt Landhuishotel en Bistro Herikerberg, te midden van eeuwenoude bossen op de top van Herikerberg. Dit is vlakbij het prachtige nationale park de Sallandse Heuvelrug, dat als meer dan 100 jaar één van de kroonlocaties van Overijssel is. Het is dan ook niet gek dat de Herikerberg beschikt over de zeven mooie fietsroutes van Twente. De locatie is daarom perfect voor zowel toeristische als zakelijke verblijven en trekt gasten uit het hele land én zelfs daarbuiten.

Naast de luxe landhuiskamers van de Herikerberg worden er in de bistro Charlz internationale en regionale gerechten bereid door vakkundige koks. Deze worden vers bereid met op het seizoen afgestemde ingrediënten. U kunt a la carte dineren, maar de chef-kok stelt ook met liefde speciaal voor u een twee, drie of vier gangen menu samen. Hierbij wordt rekening gehouden met uw wensen en voorkeuren en natuurlijk wat er op dat moment in de omgeving groeit en bloeit! Een goed advies is om uw diner te combineren met een overheerlijke wijnarrangement. De vakkundige bediening helpt ook graag bij het maken van uw keuze. Het rundvlees van Herikerberg kunt u ook niet missen. Boerenfamilie Nijhof houdt op hun boerderij het bijzondere Japanse koeienras wagyu. De wagyu staat bekend als de kaviaar onder de koeien. De koeien worden dagelijks gemasseerd en krijgen bier te drinken. Deze speciale behandeling proeft u zeker terug in het overheerlijke vlees.

Waar u bij Herikerberg ook voor kiest, het is gegarandeerd en volop genieten. U bent met uw Dinercheque van harte welkom!

 

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10