De Vuurplaats

Dinerbon Nieuw Heeten De Vuurplaats
Adres
Holterweg 85
8112AE Nieuw Heeten
Telefoon
0572 321630
Dinerbon Nieuw Heeten De Vuurplaats

In het Overijsselse dorp Nieuw Heeten kunt u bij De Vuurplaats, wat een onderdeel is van Boerderij Sallandshoeve, heerlijk gaan eten met een groep. Dit restaurant ligt vlak bij de Sallandse heuvelrug. Dit is een prachtig natuurgebied. U kunt dus eerst de natuur verkennen voordat u lekker gaat eten, maar ook wanneer u gewoon zin hebt in lekker eten, is dit restaurant perfect. Het voordeel is ook nog dat u hier uw dinercheque en dinerbon kunt inleveren. Als u een van deze bonnen dus nog thuis hebt liggen, neem hem dan zeker mee.

 

De Vuurplaats leent zich erg goed voor een familieverjaardag, bedrijfsfeest of jubileum. Dit gedeelte van Boerderij Sallandshoeve is dus vooral perfect voor groepen. Voor elke soort gelegenheid zijn er meerdere arrangementen beschikbaar, dus er is keuze genoeg. Wilt u een uitgebreid buffet met een barbecue en onbeperkt drank? Of wilt u juist alleen koffie met gebak? Alles is mogelijk! Dit kan zelfs nog gecombineerd worden met een leuke activiteit of met meerdere leuke activiteiten, zoals bijvoorbeeld bowlen, midgetgolf of boogschieten.

 

Wilt u zich, samen met een groep, vermaken met activiteiten en heerlijk eten? En wilt daarnaast ook nog lekker verwend worden omdat alles goed geregeld is en u zich geen zorgen meer hoeft te maken over het eten en drinken? Dan is De Vuurplaats een perfecte locatie om samen met een groep te zitten en te lekker te eten. De Vuurplaats is elke dag, behalve dinsdag, geopend van 12 tot 9 uur.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10