Partyboerderij Sallandshoeve

Dinerbon Nieuw Heeten Partyboerderij Sallandshoeve
Adres
Holterweg 85
8112AE Nieuw Heeten
Telefoon
0572 321630
Dinerbon Nieuw Heeten Partyboerderij Sallandshoeve

De Sallandshoeve bevindt zich aan de Holterweg 85 in Nieuw Heeten, vlakbij de ingang van het gelijknamige vakantiepark Sallandshoeve. Het etablissement biedt haar gasten in principe drie verschillende horecaconcepten aan. Het is een partyboerderij, een activiteitenboerderij en een eetboerderij. Let wel, het saldo van je dinerbon of dinercheque kun je er alleen maar voor het laatstgenoemde concept gebruiken. Voor de overige activiteiten, zoals midgetgolfen en bowlen zul je op een andere manier moeten betalen. Restaurant De Sallandshoeve is op dinsdag gesloten. Op alle andere dagen van de week kun je er van 12 uur ‘s middags tot 9 uur ‘s avonds terecht voor een smakelijk hapje en drankje. De boerderij beschikt overigens ook over een ruim terras dat uitkijkt op het wijdse groen van het aangrenzende midgetgolfterrein en het bosrijk decor waardoor buiten eten en drinken er een rustgevende natuurlijke aangelegenheid wordt.

Met het oog op de openingstijden biedt de eetboerderij je de mogelijkheid om er een smakelijke lunch of een verrukkelijk diner te nuttigen. De lunch wordt in deze eetgelegenheid tot 4 uur ‘s middags geserveerd en je hebt wat dat betreft onder meer keuze uit diverse soepen, broodjes en tosti’s. Heb je in de middag al zin in een vette hap, dan serveert het vriendelijke personeel van de Sallandshoeve je ook graag een portie patat met twee Van Dobben rundvlees-, saté- of groentekroketten. Het diner in de eetboerderij kan desgewenst uit 3 volledige gangen bestaan. Op de menukaart prijken daarvoor tal van verschillende voor-, hoofd- en nagerechten. Je kunt je smulfestijn bijvoorbeeld van start laten gaan met een boerderie salade of een boer’n carpaccio en deze op laten volgen door een hoofdgerecht met vlees of vis. Ook vegetarische gasten worden in de eetboerderij niet vergeten. Voor hen biedt de menukaart meerdere smakelijke opties. Kleine smulpapen kunnen tenslotte kiezen uit verschillende kindermenu’s met onder meer patat of pasta en een met roomijs, slagroom en smarties gevulde koe als nagerecht.

Heb je heerlijk gesmikkeld van alle spijzen en dranken die tijdens je verblijf bij de Sallandshoeve aan je zijn geserveerd, dan kun je de uiteindelijke rekening daarvoor natuurlijk gewoon (deels) met het saldo van je dinercheque of je dinerbon betalen.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10