Restaurant Sallandshoeve

Dinerbon Nieuw Heeten Restaurant Sallandshoeve
Adres
Holterweg 85
8112 AE Nieuw Heeten
Telefoon
0572-321630
Dinerbon Nieuw Heeten Restaurant Sallandshoeve
Dinerbon Nieuw Heeten Restaurant Sallandshoeve

U  bent van harte welkom met uw Diner Cadeau Dinerbon in onze sfeervolle Sallandshoeve. Ons multifunctionele restaurant is gevestigd in een honderd jaar oude boerderij op het terrein van Vakantiepark Sallandshoeve in Nieuw Heeten. Bij ons draait alles om kwaliteit,  gastvrijheid en lekker eten. De sfeer is ontspannen en vriendelijk. U vindt bij ons nog die typisch Sallandse gemoedelijkheid!

Vanaf 12.00 tot 17.00 kunt u bij ons genieten van een lekkere lunch of bijvoorbeeld een uitgebreide high-tea. Dit betekent onbeperkt thee en jus d’orange met daarbij heerlijke zoete en hartige hapjes. Vanaf 17.00 wordt het diner geopend en kunt u bij ons a la carte dineren. Wij hebben voor u keuze uit verschillende voor-, hoofd- en nagerechten. U kunt van tevoren reserveren door te mailen of te bellen. Voor gezelschappen van 10 tot 50 personen kunt u genieten van een van de verschillende keuzemenu’s. Ook is het mogelijk bij ons om heerlijk te komen tafelgrillen. Gegarandeerd een avond gezelligheid met wat voor gezelschap dan ook.

De Sallandshoeve is meer dan een restaurant alléén: wij bieden voor elk wat wils. Feesten, dansen, trouwen, rouwen, lekker eten; alles is mogelijk. Daarnaast kunnen de gasten ook bij ons terecht om te bowlen, midgetgolfen en handboogschieten. Alles onder één dak. Voor de kleine gasten is er een grote speelweide en airtrampoline. Vanaf het zonnige terras kunnen ouders hun kroost prima in de gaten houden. Er zijn vele arrangementen die een diner bij de Sallandshoeve combineren met een van onze andere mogelijkheden.

Namens ons team: graag tot ziens op de Sallandshoeve en vergeet uw Dinercheque niet!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10