Restaurant De Witte Hoeve

Dinerbon Nutter Restaurant De Witte Hoeve
Adres
Vasserweg 34
7638 PL Nutter
Telefoon
0541 - 680609
Dinerbon Nutter Restaurant De Witte Hoeve
Dinerbon Nutter Restaurant De Witte Hoeve
Dinerbon Nutter Restaurant De Witte Hoeve

Kom voor wat Twentse romantiek met uw Dinerbon naar 'De Witte Hoeve', gelegen aan de weg tussen Vasse en Ootmarsum. Dit fraaie restaurant met prachtige ruime serre en een romantische inrichting in Engelse stijl biedt plaats aan 80 gasten voor koffie, lunch en/of diner. Daarnaast is er een groot terras met mooi uitzicht. Van woensdag tot en met zaterdag is De Witte Hoeve vanaf 16.00 geopend, zondag vanaf 12.00 uur.

Zou u ook niet graag van alles iets willen proeven? Dit kan nu met ons nieuwe concept genaamd Mini’s voor Maximaal genieten. U kunt genieten van meerdere gerechtjes in mini vorm, kort gezegd onze Mini’s. Hierbij moet u denken aan een combinatie van diverse bestaande concepten zoals Tapas, Pinchos, All you can Eat, Shared Dining enz. Dit voor een prijs van maar 27,50 euro per persoon, onbeperkt.

De Witte Hoeve heeft een eerlijke, heerlijke Franse keuken waarmee wij regionaal al een goede en grote naam hebben opgebouwd. Vooral onze regelmatig wisselende á la carte menukaart met nadruk op de producten van het seizoen, zoals asperges en wild, worden door onze gasten zeer gewaardeerd. Wij serveren de gerechten uit de streek met zoveel mogelijk biologische ingrediënten. Binnen de familie verbouwen wij zoveel mogelijk biologische groenten en fruit. Voor de opbrengst zijn wij uiteraard afhankelijk van het seizoen en het weer. Onze a la carte kaart bestaat uit een keuzemenu, 3-gangen voor €27,50. 

Kortom; heerlijk verantwoord genieten in een ongedwongen en ontspannen omgeving, dat is Restaurant de Witte hoeve. Natuurlijk kunt u ook hier de rekening voldoen met uw Dinerbon of Dinercheque.

Diner Cadeau wordt beoordeeld met een
8.8/10
96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
2,407 reviews