Bistro Puur

Dinerbon Oldenzaal Bistro Puur
Adres
Plechelmusplein 18
7571 EG Oldenzaal
Telefoon
0541 - 535060
Dinerbon Oldenzaal Bistro Puur
Dinerbon Oldenzaal Bistro Puur
Dinerbon Oldenzaal Bistro Puur

Zoekt u nog een leuke bestedingsmogelijkheid voor uw Dinerbon in het Oosten van het land? Ga dan eens langs bij Bistro Puur in het centrum van Oldenzaal. In dit smaakvol en warm ingerichte restaurant eet u in ruil voor uw Dinercheque voortreffelijke a la carte gerechten en verrassende menu’s. U bent hier van dinsdag tot en met zondag van harte welkom.

Op de menukaart vindt u een ruim aanbod aan klassieke gerechten met een modern tintje. De keukenbrigade kookt zoveel mogelijk met verse en seizoensgebonden producten en dat proeft u! Wat dacht u bijvoorbeeld van gegrilde coquilles met gebakken asperges en wittewijnsaus of een truffelsoep afgebakken onder bladerdeeg? Geniet van een sappige gegrilde tournedos of dry aged entrecote met knoflookolie, pepersaus of truffelsaus of kies voor een Albergse biologische blauwe hoenderfilet en gekonfijte bout met truffeljus. Vergeet niet een dessert te nemen, want ook deze zijn verrukkelijk. Ruil uw Dinerbon in voor een in specerijen gepocheerde ananas met passievruchtsorbet of een kaasdessert met binnen- en buitenlandse kazen van de eigen kaaswagen. Onder elk gerecht op de menukaart is een suggestie gedaan voor een mooie bijpassende wijn, zodat u een optimale smaakbeleving ervaart. Verder zijn alle drie-, vier- en vijfgangenmenu’s mooi uitgebalanceerd en fijn van smaak; laat u meenemen op deze culinaire ontdekkingstocht!

De vriendelijke en vakkundige bediening staat zes dagen in de week voor u klaar bij Bistro Puur. Geniet met uw Dinercheque van heerlijke gerechten zonder overbodige poespas. 

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10