Bistro t Koetsiertje

Dinerbon Oldenzaal Bistro t Koetsiertje
Adres
Waagstraat 12
7571 EA Oldenzaal
Telefoon
0541 - 513 928
Dinerbon Oldenzaal Bistro t Koetsiertje
Dinerbon Oldenzaal Bistro t Koetsiertje
Dinerbon Oldenzaal Bistro t Koetsiertje

’t Koetsiertje is dé bistro bij uitstek! Onze bistro is gelegen in het kloppend hart van Oldenzaal. Oldenzaal is een van de oudste steden van Twente en staat bekend om de bourgondische sfeer. Het woord bistro is afkomstig uit de Franse taal, waar het ook wel wordt geschreven als ‘bistrot’. Letterlijk betekent het eenvoudige eetgelegenheid, die het midden houdt tussen een restaurant en wijnlokaal. Daarom wordt bistro ook wel petit restaurant genoemd. En dit is precies wat bistro ’t Koetsiertje is; genieten van authentieke gerechten in een ongedwongen sfeer voor een vriendelijke prijs! Het enige wet nog beter kan maken is dat u met uw Dinercheque kunt betalen!

Onze gezellige bistro heeft 40 zitplaatsen beneden en nog eens plek voor 50 gasten op de sfeervolle bovenverdieping. Deze is dan ook uitermate geschikt voor groepen, vieringen en recepties. De ambiance is sfeervol en modern. Hier kunt u genieten van onze verfijnde streekproducten. Deze worden volgens authentiek receptuur en met nadruk op de Franse keuken bereid tot heerlijke gerechten. Door te werken met verse seizoensproducten en zorgvuldig geselecteerde wijn ontwikkelen wij de smaak nog verder. Onze menukaart is a la carte, voorzien van vis, vlees en vegetarische gerechten. Alles vers van het mes, en dat proeft u! U kunt ook voor slechts €27,50 een drie gangen menu samenstellen. Onze koks kunnen rekening houden met uw dieet of allergie. Dit hoeft u enkel even door te geven bij bestelling. Ons attente personeel zal zorgen dat het u verder ook aan niks ontbreekt.  

Met uw Dinerbon  bent u van harte uitgenodigd bij Bistro ’t Koetsiertje in Oldenzaal. Hier beleeft u een bistro zoals een bistro ooit bedoeld is.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10